Laster ...
SKU
4M2000619

4Moms Høystol 2.1, White/Grey

MamaRoo 2.1 høystolen er virkelig en eksklusiv perle blant høystoler. Den kombinerer innovasjon, stil og sikkerhet på en fantastisk måte. Du kan enkelt tilpasse stolen til den perfekte høyden for barnet ditt. Dette gjør det mulig for deg å ha øyekontakt med barnet mens du spiser, og det gir også en ergonomisk sittestilling for barnet.

kr 2 499,00
På lager
 • Tilgjengelig umiddelbart
 • Rask levering
 • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

Setet på høystolen har tre forskjellige posisjoner som kan justeres med letthet. Med to knapper plassert bak på setet kan du enkelt tilpasse setets vinkel etter barnets behov og komfort. Dette gir muligheten til å tilpasse høystolen til forskjellige aktiviteter som fôring, lek eller hvile.

Når det gjelder sikkerhet, kan du være trygg på at MamaRoo 2.1 har det dekket. Selen er enkel å justere og kan deles i fem forskjellige deler. Dette betyr at du kan tilpasse selen etter barnets størrelse og behov, og sørge for at barnet ditt er godt festet og trygt.

Spisebrettet på MamaRoo 2.1 er utrolig praktisk og funksjonelt. Det kan enkelt fjernes med én hånd, noe som gjør det enkelt å ta av og på under måltidene. Takket være magnetfester kan brettet enkelt klikkes på plass igjen. Du trenger ikke bekymre deg for at brettet skal gli eller falle av.

Det øvre laget av brettet kan også fjernes for enkel rengjøring. Du kan enkelt klikke av det øvre laget og sette det i oppvaskmaskinen for grundig rengjøring. Bunnen av brettet forblir festet til stolen, slik at du kan være sikker på at det er stabilt og sikkert.

MamaRoo 2.1 høystolen er virkelig en fantastisk kombinasjon av stil, sikkerhet og funksjonalitet. Med dens justerbare høyde, enkle seteposisjoner, praktiske sikkerhetssel og magnetiske spisebrett.

 

Produktegenskaper:

- Regulerbar i tre ulike høyder.

- Enkel montering.

- Alt materiale er lett å tørke av og holde rent.

- Magnetisk brett som kan justeres inn og ut for å tilpasses barnet.

 

Produktspesifikasjoner:

- Maksimal belastning: 15 kg.

- Produktvekt: 6,8 kg.

- Dimensjoner (LxBH): 71x55,9x76,5 cm.

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede