Laster ...
SKU
131604

Ammepute, Bbhugme, Blue Print/Vanilla

Den ultimate støtteputen for amming og mating!
bbhugme Ammepute gir deg god støtte slik at du kan sitte komfortabelt, både hjemme og på farten, mens du ammer eller mater babyen din med flaske.

Tilbudspris kr 599,00 Vanlig pris kr 799,00
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

bbhugme® Ammepute gir deg god støtte slik at du kan sitte komfortabelt, både hjemme og på farten, mens du ammer eller mater babyen din med flaske. 

Ammeputen er utformet for å gi maksimal komfort og støtte for deg og babyen din, i den høyden som passer best for begge to. Dette kan bidra til å redusere belastning på nakke og rygg.
Putetrekket er mykt, pustende og elastisk slik at det enkelt tilpasser seg puten.

Ammeputen er lett og det unike designet gjør det enkelt å justere fastheten etter behov. Putens materialer former seg i tillegg til deg og babyen slik at den gir ytterligere støtte. Den føyelige puten former seg etter kroppen din og festes rundt livet for ergonomisk støtte. Etter hvert som babyen vokser til og utvikler seg, vil ammeputen tilpasse seg nye behov. Ammeputen kan blant annet brukes som sittestøtte når babyen din begynner å bli litt eldre. Puten knyttes enkelt rundt livet for å gi ekstra støtte og avlastning mens du bærer barnet på hoften.

Ammeputen gir støtte der du trenger det mest og er rangert på topp som den beste ammeputen av både mødre, fedre, profesjonelle fødselsledsagere (Doulas) og ammehjelpere.

De tre norske kiropraktorene, Hilde Tavares, Ann Kristin Homdrum og Elisabeth Aas-Jacobsen, har lang erfaring med å behandle gravide pasienter. Som mødre har de også førstehånds kjennskap til hvordan blant annet ryggplager og bekkenløsning kan føre til søvnløshet og stress i en tid hvor det er ekstra viktig å ha overskudd. Denne kunnskapen og erfaringen brukte de til å starte bbhugme®.

Produktegenskaper:

- Utviklet av helsepersonell

- Designet for å redusere belastningen på nakke og skuldre

- Fastheten kan enkelt justeres

- Veier lite og kommer med praktisk reisebag

- Vaskbare og utskiftbare trekk

- Komfortabel støtte ved hoftebæring

Produktspesifikasjoner:

- Lengde 72 cm x høyde 17 cm

- Vekt: Innerpute veier 0,6 kg.

- Totalvekt med trekk og endestykker er 0,8 kg.

- Pakkens mål: 40x75x40 cm

- Materialer:  Innerpute fyll: BioFoam. Et CO2-nøytralt, hygienisk, lett og holdbart materiale. Råmaterialet består av biopolymerer laget av vegetabilske materialer. Det er luktfritt og har naturlige antibakterielle egenskaper. Testet i henhold til EN71 Toy Safety-standarden.

- Ytre trekk: 95% bomull og 5% spandex jersey stoff Standard 100 by Øko-tex, sertifisert 1. klasse.

- Endestykker: BPA-fri silikon.

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede