Laster ...
SKU
131604

Ammepute, Bbhugme, Blue Print/Vanilla

bbhugme ammeputen gir ergonomisk støtte og er utviklet med omsorg for både foreldre og baby. Med sin justerbare fasthet, lette design og praktiske egenskaper er den et ideelt valg for komfortabel amming både hjemme og på reise.

Tilbudspris kr 599,00 Vanlig pris kr 899,00
Utsolgt
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

Bbhugme ammeputen gir optimal støtte for både foreldre og baby. Med sitt knytdesign og justerbare fasthet tilpasser puten seg perfekt til din kropp og ulike ammestillinger etter hvert som babyen din vokser. Du kan velge blant et bredt utvalg av vakre farger og design som passer din stil.

Denne ammeputen er utviklet av helsepersonell som er spesialisert innen svangerskapsomsorg. Den er spesielt designet for å redusere belastningen på nakke og skuldre, slik at du kan oppleve en mer komfortabel ammeopplevelse.

Med justerbar fasthet og høyde kan du tilpasse puten etter dine individuelle preferanser og behov. Uansett om du foretrekker en mykere eller fastere pute, kan du enkelt justere den for optimal støtte.

Denne ammeputen er også praktisk for reiser, da den er lett og kommer med en praktisk reiseveske. Du kan enkelt ta den med deg når du er på farten og fortsette å mate babyen din komfortabelt.

Trekket på puten både vaskbart og utskiftbart. Dette gjør det enkelt å holde puten ren og frisk. Du kan enkelt fjerne trekket og vaske det når det blir skittent, og du kan også bytte ut trekket hvis du ønsker å variere utseendet.

Bbhugme ammeputen inneholder følgende: en indre pute fylt med mikroperler som omfavner kroppen din, et utvendig trekk som er utrolig mykt, og to "Pebbles" for å feste trekket og justere putens fasthet. De ekstra lange båndene gjør puten egnet for personer med alle kroppsstørrelser. Den gir støtte og komfort i ulike ammestillinger, som vugging, liggende amming eller sideliggende stilling.

Bbhugme reduserer belastningen på armer, nakke og skuldre under amming eller flaskemating.

 

Produktspesifikasjoner:

- Lengde 72 cm x Høyde 17 cm

- Vekt: Innerputen veier 1,3 lbs (0,6 kilo)

- Fyll: perlefyll/microbeads

- Yttertrekket er 95 % bomull og 5 % spandex jerseystoff. Standard 100 av OEKO-TEX Klasse 1-sertifisert.

- Den sammensatte ammeputen inkludert trekk og småstein veier 0,8 kg.

- Kartongdimensjon: 15,5 x 29,5 x 15,5 cm

- Sertifisert av OEKO/TEX og også «food grade certified».

 

Rengjøring og vedlikehold: 

Innerpute: Innerputen skal aldri vaskes i vaskemaskinen. Å fjerne flekker på innerputen kan best gjøres med et vått håndkle.

Yttertrekk: Trekk kan vaskes i maskin (104°F / 40°C). Heng til tørk; ikke tørketrommel.

Pebbles: Pebbles kan vaskes i oppvaskmaskin eller med varmt vann.

 

For å forhindre alvorlig skade eller død: Kun for voksne. Bruk kun pute til amming og mating av babyen. Ikke la babyen være uten tilsyn; voksen tilsyn er nødvendig. Ammeputen er ikke et produkt som er egnet for søvn. 

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede