Laster ...
SKU
27040103

Axkid Bigkid 2 Premium Black

Det finnes flere grunner til at Axkid Bigkid 2 Premium er et bra alternativ når den bakovervendte bilstolen har blitt for liten til ditt barn. Axkid Bigkid 2 Premium er en fremovervendt beltestol som er godkjent fra 15-36 kg med høy rygg, og er brukbar opp til 150 cm. 

Tilbudspris kr 1 599,00 Vanlig pris kr 2 290,00
Utsolgt
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

Det finnes flere grunner til at Axkid Bigkid 2 Premium er et bra alternativ når den bakovervendte bilstolen har blitt for liten til ditt barn. Axkid Bigkid 2 Premium er en fremovervendt beltestol som er godkjent fra 15-36 kg med høy rygg, og er brukbar opp til 150 cm. 

Axkid Bigkid 2 Premium er en oppdatering av tidligere produkt Bigkid og kommer med en del forbedringer.

En fleksibel rygglengde
Axkid Bigkid 2 Premium har 6 cm lengre rygg enn sin forgjenger og rygglengden kan nå justeres i hele 12 ulike steg. Dette resulterer i en av de lengste rygglengdene på markedet som ikke bare sikrer at Axkid Bigkid 2 Premium gir en perfekt passform for ditt barns lengde, men også øker sikkerheten.

Sikker belteføring
Sikkerheten har også forbedret seg med at belteføringen på skulderen justeres og et fjerde punkt har blitt lagt til for å sikre at hoftebeltet ligger korrekt og ikke risikerer at mykdeler skades om det havner feil. Ved korrekt belteføring skal hoftebeltet ligge over hoftebenet og ikke over magen. Den nye belteguiden sammen med det fjerde punktet sikrer en optimal og sikker belteføring når ditt barn sitter i en Axkid Bigkid 2 Premium.

Sidekollisjonsbeskyttelse – ASIP
Axkid Bigkid 2 Premium leveres også med en forbedret sidekollisjonsbeskyttelse. Sidekollisjonsbeskyttelssen har nå en sikkerhetsfunksjon som gjør at du alltid monterer sidekollisjonsbeskyttelsen korrekt og dermed garanterer en korrekt installasjon som gir økt sikkerhet ved en eventuell kollisjon fra siden.

Høy komfort
Axkid Bigkid 2 Premium er en romslig og behagelig bilstol som kan justeres i 4 ulike hellingsposisjoner, avhengig av alder og lengde. Justeringsmulighetene og det nye tekstilet i stretch-materialet garanterer komfort og passformen til ditt barn. Axkid Bigkid 2 Premium er også perfekt som reisestol da den er lett og flytte på og å montere med hjelp av ISOFIX, og er utstyrt med bærehåndtak.

Axkid Bigkid 2 Premium muliggjør en trygg reise, selv etter at ditt barn er for stort for en bakovervendt bilstol.

Produktegenskaper:

- Justerbar rygglengde med 12 ulike høyder for en perfekt passform helt opp til 150 cm.

- Belteguider og et fjerde punkt mellom bena som sikrer at beltet alltid ligger korrekt.

- Lett forflyttning mellom ulike biler og enkel montering med ISOFIX samt bærehåndtak til bruk som reisestol.

- Forbedret sidekollisjonsbeskyttelse som gir økt sikkerhet.

- Justerbar helning som gir 4 ulike posisjoner for optimal komfort.

- Godkjent fra 15-36 kilo

- Isofix

- Forovervendt

- Avtakbart trekk som kan vaskes i maskin på 30 °C

- Mål: B 48 x L 53 x H 59,5 cm

- Vekt med ISOFIX: 7,5 kg

- ECE R44/04

- Avtagbar kopp

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede