Meny
Meny

Axkid Modukid Infant, Black

Varekode: 20040003

Axkid Modukid Infant er godkjent for nyfødt, 40-75 cm og opp til 13 kg og er en av de letteste babybilstolene på markedet med en vekt på 3,7 kg. Den er også en del av Modul-systemet og monteres på Axkid Modukid Base.

1 990,-

Tilgjenglighet: Utsolgt

  • Fast frakt 49,-
  • Kjøp nå - betal senere

Detaljer

Axkid Modukid Infant er godkjent for nyfødt, 40-75 cm og opp til 13 kg og er en av de letteste babybilstolene på markedet med en vekt på 3,7 kg. Den er også en del av Modul-systemet og monteres på Axkid Modukid Base. Når barnet ditt har vokst ut av Axkid Modukid Infant kan du fortsatt bruke samme base og enkelt skifte til neste stol, Axkid Modukid Seat, som passer for barn opp til ca 4 år. Axkid Modukid Infant er også kompatibel med barnevognen Axkid Life og 90% av alle andre barnevogner på markedet. Med et enkelt klikk, kan du feste bilstolen eller ta den av, mens barnet kan fortsette å sove. Dette er den ideelle løsningen for travle familier som ønsker maks sikkerhet og komfort for deres barn.

Funksjonen med de 6 justerbare posisjonene på Axkid Modukid Base gjør at ditt barn er komfortabelt og du kan velge mellom kompakt installasjon for de minste barna og mer benplass for de større når det er tid for Axkid Modukid Seat. Takket være muligheten til å velge mellom liten til ingen benplass eller mer benplass, passer den i både små og store biler. ISOFIX armene på basen har 4 justerbare posisjoner som sikrer en ekstra stabil og trygg montering for ditt barn. ISOFIX armene har innebygde sikkerhetsindikatorer med farge og lyd på støttebenet, for å sikre korrekt montering. Axkid Modukid Infant har 3 justerbare posisjoner for nakkestøtte og internseler. Internselene strammes enkelt med et håndgrep og løses enkelt ved å trykke på utløserknappen på selen. Axkid Modukid Infant leveres med avtagbar hodepute, komplett babyinnlegg laget av memory foam for sikkerhet og beskyttelse, sammen med de myke skulderpaddene og det innebygde ventilasjonssystemet for å sikre at barnet sitter komfortabelt. Axkid Modukid Infant leveres også med side impact protection, ASIP – Axkid Side Impact Protection. Det er også mulig å installere Axkid Modukid Infant uten basen, ved å bruke trepunkts-beltet i bilen.

Tilleggsinformasjon

Tilgjengelig på nett Ja

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Produktomtale for: Axkid Modukid Infant, Black

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Stjernerangering