• Hjem
  • Merker
  • Axkid One + I-Size, 40-125 cm, Granite Melange
Laster ...
SKU
25120021

Axkid One + I-Size, 40-125 cm, Granite Melange

En bilstol for hele barndommen – du trenger ikke flere.
Med babyinnlegget for de aller minste og helningsfunksjonen kan du anvende Axkid ONE + fra første dag og hele veien opp til 7 års alder.

kr 8 499,00
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

En bilstol for hele barndommen – du trenger ikke flere.
Med babyinnlegget for de aller minste og helningsfunksjonen kan du anvende Axkid ONE + fra første dag og hele veien opp til 7 års alder (dette er forskjellen fra Axkid ONE).

Sikreste bilstolen vi noensinne har bygd – Den eneste bakovervendte bilstolen med ISOfix på markedet som er godkjent i henhold til i-Size reglementet opp til 125 cm eller ca 7 års alder. Best benplass på markedet – Axkid ONE + er en romslig og lett justerbar bilstol som gjør det enkelt å endre benplassen med bare en hånd.
Enkel i bruk  – takket være skinnene stolen går i, kan du enkelt skyve stolen tilbake slik at det blir bedre plass til å sette inn barnet.
Nytenkende design – veier 30% mindre enn tilsvarende bilstoler på markedet og inneholder mindre plast.
Garantert rask og sikker montering – Bare klikk i ISOfix festene, fell ut støttebenet og slipp antirotasjonsbøylen så er du klar. Lykkes du ikke på 30 sekunder hjelper vi deg gratis.

 Axkid ONE Plus – En bilstol fra 0-7 år

Axkid ONE Plus – Setter en ny standard for bakovervendte bilstoler med ISOfix på flere områder. Stolen er den eneste som er godkjent utfra det seneste i-Size reglementet opp til 125 cm/23 kg eller ca 7 års alder. Dette innebærer at ditt barn kan sitte bakovervendt opp til 3 ganger lengere enn andre ISOfix stoler på markedet. Med det ekstra babyinnlegget og muligheten til å vinkle stolen 42 grader så kan Axkid ONE + fungere som en trygg og sikker babybilstol, også de første månedene. En klok investering som lar deg anvende stolen hele veien opp til 7 år.

 Innovativ Svensk design – Bygd i lettvektsmaterial

Axkid ONE + har et nytt og unikt design, herdet aluminium og stål som skaper en beskyttende ramme for ditt barn. Selve stolen er bygd i sjokkabsorberende material for å spre kreftene optimalt ved en ulykke og har også ventilasjonshull for at barnet ikke skal bli for varmt. Akkurat som på våre andre stoler er Axkid ONE + utstyrt med ekstra sidekollisjonsbeskyttelse som kalles ASIP, som beskytter ditt barn ytterligere ved et sammenstøt fra siden. Hele stolen veier under 10 kg og tillater da at eldre og tyngre barn sitter bakovervendt hele veien opp til de veier 23 kg eller er 125 cm.

 Best benplass i sin klasse – For både barn og forelder

Axkid ONE + er montert på skinner som gjør til at stolen kan skyves frem og tilbake med en hånd, opp til 28 cm, også etter installasjon (11 cm i kjøreposisjon). Dette systemet skaper ikke bare en overlegen benplass, men forenkler også innsetting av barnet da vinkelen blir bedre enn i mange andre bakovervendte stoler. Stolen er romslig og selv de eldste barna sitter behagelig hele veien opp til 7 års alder. Det er også enkelt å gi mer plass til passasjerer i forsetet uten å montere stolen ut av bilen, praktisk om man skal skysse en voksen person.

 Garantert rask og sikker installasjon på 30 sekunder

Undersøkninger viser at mange bilstoler, både fremovervendte og bakovervendte sitter helt eller delvis feilmonterte i bilen, som gjør at stolen ikke er like sikker ved en eventuell kollisjon. Axkid ONE + installeres enkelt i seks selvforklarende steg og har en selvstrammende antirotasjonsbøyle med hjelpemiddel som “forteller“ når stolen sitter korrekt mot setet. Vi kan garantere at du monterer stolen på 30 sekunder eller kjappere. Om ikke tilbyr vi gratis hjelp online.

 Komfort hele veien opp til 7 år

Axkid ONE + er utrustet med et Sleepwell System som gjør det enkelt å justere vinkelen på stolen, også når den er montert. Du kan helle stolen i hele 42 grader for å anvende til de aller minste (med babyinnlegg), men også litt større barn kan foretrekke litt helling under bilreisen.

Produktegenskaper:

- Reglement: R-129 (i-Size)

- Tillat alder: 0-7 år (cirka)

- Tillat vekt: Opp til 23 kg

- Tillat lengde: 40-125 cm

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede