Laster ...
SKU
098075E1

BabyBjørn, Bæresele One, Beige/Leopard, Bomullsmix

Takket være den høyeste mykheten og fleksibiliteten til bomullsblandingen, kan du både se og føle at babyen din bæres i en naturlig stilling. En ergonomiske bæresele One i en myk bomullsblanding.

Tilbudspris kr 1 519,00 Vanlig pris kr 1 899,00
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

Takket være den høyeste mykheten og fleksibiliteten til bomullsblandingen, kan du både se og føle at babyen din bæres i en naturlig stilling. En ergonomiske bæresele One i en myk bomullsblanding.

Det robuste midjebeltet og de polstrede skulderstroppene avlaster trykket på ryggen og skuldrene.
Baby Carrier One Air er laget i et luftig 3D-mesh og Baby Carrier One er laget av en myk bomullsblanding.

Baby Carrier One har innebygd støtte for en nyfødt, og en justerbar hodestøtte som er enkel å tilpasse seg babyen din. 
Det er også klassifisert som 'hoftesunt' av International Hip Dysplasia Institute, forutsatt at det brukes i henhold til instruksjonene. 
Dette betyr at det gir riktig støtte til babyens hofter og oppmuntrer til god utvikling av hofteleddet, noe som er spesielt viktig i løpet av de første månedene av livet.

Baby Carrier One har to forskjellige høydeposisjoner som gjør det mulig å bære på babyen fra nyfødt og opp til tre år.
Med bare noen få enkle justeringer kan du variere bæreposisjonen din fra å vende inn til å vende ut foran og bære på ryggen.


Den nyfødte babyen din trenger mye nærhet.
I denne alderen er det best å bære i posisjonen som vender inn for å styrke båndet mellom dere; varmen fra pusten og lyden av hjerterytmen er betryggende for babyen din.
Omtrent fem måneder når babyens nakkemuskulatur er sterkere, kan du begynne å bære i posisjon som vender ut - nysgjerrige babyer liker vanligvis å se hva som skjer rundt dem.
Når babyen din er ett år gammel, kan du begynne å bære dem på ryggen, noe som ofte føles mer behagelig når barnet ditt blir tyngre.


Du skal føle deg trygg når du bærer barnet ditt i en BABYBJÖRN bæresele.
Derfor er alle Babybjørn bæreseler utviklet i samarbeid med medisinske spesialister. 
Bæreselene er enkle å bruke og holder barnet ditt i oppreist stilling som sørger for frie luftpassasjer, bevegelsesfrihet for ben og armer, og god støtte for nakke og hode.

Bæreselen kan vaskes i maskin på 40°C.og kan brukes i lang tid; de har en minimalistisk, skandinavisk design og er laget i materialer som føles myke og milde mot babyens hud og er trygge å smake.


Den myke og fleksible bomullsblanding består av 60% bomull og 40% polyester. Fôringen til babybæreren er laget av 100% bomull, mens polstringen er laget av polyester og PU-skum.

Omtaler

Bli den første til å omtale dette produktet

Du omtaler: BabyBjørn, Bæresele One, Beige/Leopard, Bomullsmix

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede