Laster ...
SKU
006126A

BabyBjørn Bliss Vippestol, Antrasitt

Ergonomisk vippestol med naturlig gyngefunksjon som styres av din babys bevegelser, Bliss gir barnet ditt et koselig sted å hvile og leke. Det ergonomisk formede setet gir riktig støtte til barnets rygg, nakke og hode. 

kr 1 999,00
Utsolgt
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

BabyBjørn Bliss Vippestol - Nå med et nytt stoffsete i bladmønstret trekk inspirert av naturen. Det komfortable stoffsetet er laget av supermykt vattert bomull. 

Samtidig som barnet får en morsom gyngestund, trenes motorikken og balansen på en naturlig måte. Den første tiden i barnets liv kan du vugge barnet til ro ved å gynge forsiktig på vippestolen med hånden eller foten. 

Vippestol og barnestol i ett, kan brures opp til toårsalderen. Fra nyfødt og til barnet kan sitte oppreist uten støtte kan den brukes som vippestol. Når barnet har lært seg å gå og sitte selv kan du vende på stoffsetet og bruke den som er behagelig barnestol.

Riktig støtte for hode og rygg, vippestolen er ergonomisk utformet og gir barnet ditt riktig støtte for hode og rygg helt fra den er nyfødt.

Det formsydde stoffsetet former seg etter barnets kropp og fordeler vekten jevnt, dette gir god støtte og er spesielt viktig for spedbarn som ennå ikke har fullt utviklet muskulatur. Stoffet er svært enkelt å ta av, fjern bare de to strikkene i nederkant og dra trekket av stativet.

 

Produktegenskaper:

- Ergonomisk babysitter med ekstra lang brukstid.

- Med tre forskjellige stillinger kan vippestolen enkelt og lydløst justeres fra oppreist lekeposisjon til hvilestilling.

- Gir riktig støtte til små barns nakker og rygger.

- Naturlig gynging, ingen batterier er nødvendige.

- Passer fra nyfødt opp til 2 år.

 

Produktspesifikasjoner:

- Fra nyfødt (3,5 kg) til 2 år (13 kg).

- Når produktet bruke som vippestol maksvekt 9 kg (høyeste stilling opp til 9 kg, mellomstilling opp til 9 kg og laveste stilling opp til 7 kg.)

- Når produktet brukes som barnestol er maksvekt 13 kg. (høyeste stilling opp til 13 kg, mellomstilling opp til 10 kg og laveste stilling opp til 7 kg.)

- Produktvekt: 2,1 kg.

- Dimensjoner i bruk, høyeste stilling (BxLxH): 39x79x56 cm.

- Sammenfoldet (BxLxH): 39x89x11 cm.

- Alle materialer er behagelige mot barnets hud og ufarlige å smake på. De inneholder ingen helseskadelig stoffer og oppfyller kravene til Øko-Tex Standard 100, klasse I for babyprodukter. Det synes vi er viktig!

- Mesh tekstil 100 % polyester

- Maskinvask 40° C. Vaskes separat. Bruk gjerne miljøvennlig og skånsomt vaskemiddel uten blekemiddel. Skal ikke tørketromles. 

Omtaler

Bli den første til å omtale dette produktet

Du omtaler: BabyBjørn Bliss Vippestol, Antrasitt

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede