Meny
Meny

Babybjørn tallerken og bestikk, powder pink

Varekode: 074064A

Tallerkenen fra BabyBjørn som er formet med tre blader hjelper barnet med å få opp maten med skje og gaffel istedenfor å måtte jage den rundt i kantene.

289,-

Tilgjenglighet: 1-4 på lager

  • Fast frakt 49,-
  • Kjøp nå - betal senere

Detaljer

Tallerkenen fra BabyBjørn som er formet med tre blader hjelper barnet med å få opp maten med skje og gaffel istedenfor å måtte jage den rundt i kantene.

Skjeen og gaffelen er spesielt designet for å passe formen på tallerkenen og kan bli holdt i begge hender. Enden på skjeen og gaffelen er hevet litt for å gjøre det enklere å få maten inn i munnen.

 

Produktegenskaper:

- Gripevennlig, skje og gaffle har kort håndtak som gjør det lett for små hender å gripe, når de skal begynne å spise selv. En ring ved bunnen av håndtaket hindrer barnets hånd fra å gli for lagt ned på skjeen eller gaffelen.  Sporet bakpå bestikket gjør at det kan hvilke mot kanten av tallerkenen mellom munnfullene i stedet for å gli ned i tallerkenen.

Den skrå kanten på tallerkenen gjør den vanskeligere å velte for barnet. Selv om det skulle slå på kanten eller dytte den. Formen på kanten av tallerkenen gjør det vanskelig for barnet å få tak på den og minimerer risikoen for at barnet velter den eller kaster den. Gummikanten under forhindrer tallerkenen i å skli.

- Alle kjøkken og badeprodukter fra BabyBjørn oppfyller sikkerhetsstandarder i både Europa og USA. Plasten er kontinuerlig testet for bisfenol A (BPA) og helseskadelige stoffer, og de er sertifisert trygt for matvarer.

- Tallerken, skje og gaffel tåler mikrobølgeovn, men maks 90°c. Oppvarming med lav effekt forlenger levetiden til produktene. De anbefales å bruke mikrobølgeovnen til å varme mat, ikke koke den i tallerkenen. Tåler oppvaskmaskin, men unngå å plassere dem ved oppvaskmaskinens varmeelementer.

 

Produktspesifikasjoner:

- Alder: Fra 4 mnd.

Vekt og mål tallerken: 147 g og 19,5x19,5x3,5 cm.

- Vekt og mål skje: 20 g og 3,5x12x2 cm.

- Vekt og mål gaffel: 20 g og 3,5x12x2 cm.

- Materiale skje, gaffel og kanten av tallerkenen er laget av polypropylene (PP) og gummirigen er laget av thermoplastic elastomer (TPE).

- Materiale i den indre delen av tallerkenen er laget av acrylonitrile-butadiene-styren (ABS).

 

 

 

 

Tilleggsinformasjon

Tilgjengelig på nett Ja

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Produktomtale for: Babybjørn tallerken og bestikk, powder pink

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Stjernerangering