Meny
Meny
-40% Rabatt

Badebalje inkl. stativ, Shnuggle, Hvit/grå

Varekode: SHN-BTH-STND

Shnuggle badebalje er nøye utformet for å gjøre bading trygt og sikkert for barnet. Noe som gjør det mer behagelig og hyggelig for barnet og mindre stressende for deg.

Stativet passer perfekt til badbaljen oghever badekaret og babyen opp til hoftehøyde. Dette gjør det enklere for deg å bade babyen din, samtidig som belastningen på din rygg også blir mindre.

Vanlig pris 998,-

Special Price 599,-

Tilgjenglighet: 5+ på lager

  • Fast frakt 49,-
  • Kjøp nå - betal senere

Detaljer

Shnuggle badbalje er nøye utformet for å gjøre bading trygt og sikkert for barnet. Noe som gjør det mer behagelig og hyggelig for barnet og mindre stressende for deg.

Stativet er designet for å passe Shnuggle badbaljen og hever badekaret og babyen opp til hoftehøyde. Dette gjør det enklere for deg å bade babyen din, samtidig som belastnignen på din rygg også blir mindre.

Stativet tilbyr også et praktisk sted å oppbevare badbaljen når den ikke er i bruk, stativet kan også nrukes som et praktisk sted å tørke håndklær.

 

Badebaljen vokser med barnet ...

Trinn 1 - God støtte: Babyen føler seg tryg og sikker, etter noen måneder kan du ha begge hender fri for vask og lek med babyen.

Dette gjør badingen til en hyggelig opplevelse 

Trinn 2 - Sitter: Når babyen begynner å sitte fremover, sørger Bum Bump for at babyen følee seg trygg samtidig som det gir dem en følelse av uavhengighet.

Badet er også et utmerket hjelpemiddel for babyer med ekstra behov og som trenger mer støtte under badingen. Denne støtten gjør badingen tryggere og mindre stressende , samtidig som barnet vil fortsette å utvikle viktige motoriske ferdigheter og kjerne styrke.

 

Produktspesifikasjoner:

- Passer fra nyfødt.

- Baljen har Bum Bump for støtte.

- Baljen har fôret rygg for økt komfort.

- Baljen er kompakt for enkel oppbevaring.

- Stativet er laget av en solid metallramme og malt i en matt hvit finish, kommer flatpakket, enkel montering på rundt 10 minutter.

- Stativet har gummiføtter for godt feste.

Tilleggsinformasjon

Tilgjengelig på nett Ja

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Produktomtale for: Badebalje inkl. stativ, Shnuggle, Hvit/grå

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Stjernerangering

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.