Meny
Meny
-37% Rabatt

Bæresele, 360, ErgoBaby, Sand/Rosa

Varekode: EBC-BC360ATAU
Ergobaby 360 tilbyr fire komfortable, sikre og ergonomiske bæremetoder, slik at du kan bære barnet ditt med omsorg og nærhet så lenge som nødvendig.

Vanlig pris 1 499,-

Special Price 949,-

Tilgjenglighet: Utsolgt

  • Gratis frakt over 799,-
  • Kjøp nå - betal senere

Detaljer

Hvorfor velger Ergobaby 360?

Bæreselen har fire ergonomiske bæremetoder; på magen innover eller utover vendt, på hoft og på ryggen. Selen gir også maksimal komfort til forelderen med et bredt midlebelte og polstrede skulderstropper som gir en optimal vektfordeling. I det skålformede setet sitter barnet i en ergonomisk stilling der hoften framoverlent og ryggen er lett bet, dvs. en froskeposisjon.

 

Egenskaper:

- Passer barn fra 5,5 - 15 kg og for spedbarn (3,2 - 5,5 kg) spedbarnsinnlegg selges separat.

- Strukturert sete - Gjør at barnet sitter ergonomisk riktig i alle fire posisjoner, med knærne i samme høyde eller høyere enn hoftene, med babyens ryggrad i en buet C-posisjon. Knapper gjør at du kan regulere og tilpasse setebredden etter barnets størrelse og posisjon.

- Ekstra bredt hoftebelte - Eksepsjonelt komfortabelt hoftebelte, kan bæres høyt eller lavt på midjen avhengig av hva du ønsker og gir ekstra støtte for korsryggen.

- Utvidbart ryggpanel - Kan bli rullet ned for å bære barnet fremovervendt på magen eller oppover for innovervendt - dette gir ekstra hode, nakke og ryggstøtte for babyen.

- Polstrede skulderstropper - Hjelper til med å fordele babyens vekt i kombinasjon med bredt hoftebelte for å maksimere foreldrenes komfort.

- "Sove hette" - Gir støtte for babyens hode mens h*n sover, beskytter mot sol og gir ekstra privatliv ved amming. En av foreldrenes favorittfunksjoner.

 

Laget i 100% bomull og kan vaskes i maskin (følg vaskeanvisningen på selen).

 

Tilleggsinformasjon

Tilgjengelig på nett Ja

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Produktomtale for: Bæresele, 360, ErgoBaby, Sand/Rosa

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Stjernerangering