Laster ...
SKU
088003

Bæresele Harmony, Babybjørn, Antik Rose, 3D Mesh

Baby Carrier Harmony er en fantastisk bæresele som kombinerer komfort, brukervennlighet og luksuriøs følelse. Hvis du leter etter en myk strukturert og ergonomisk bæresele, er dette det perfekte valget for deg og din baby. Med et trykkavlastende midjebelte, polstret ryggstøtte og skulderstropper, er Baby Carrier Harmony utrolig behagelig å bruke.Med sitt innovative design og fokus på komfort kan du bære din lille skatt tett inntil deg, samtidig som du har frie hender til å fortsette med daglige oppgaver. 

Tilbudspris kr 2 023,20 Vanlig pris kr 2 529,00
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

Bæresele Harmony, Babybjørn, Antik Rose, 3D Mesh

En av de beste egenskapene ved denne bæreselen er det supersofte nettet som omslutter babyen din og gir en konstant følelse av nærhet mellom dere. Dette nettet er ikke bare behagelig for babyen, men det gir også riktig støtte for rygg, nakke og hofter. Materialet, kalt Unikt 3D Mesh, er et høyteknologisk og mykt strukturert materiale som klemmer babyen din forsiktig.

Bæreselen er også ergonomisk designet for å støtte hele babyens kropp. Den sikrer at babyen sitter med bena bredt fra hverandre og bunnen i en dyp stilling, noe som er viktig for riktig utvikling av hoftene. Når babyen vokser, kan du enkelt justere lengden, benstillingen og seteområdet for å sikre optimal komfort.

Baby Carrier Harmony har også en praktisk hodestøtte som kan justeres i tre forskjellige posisjoner ved hjelp av popperne. Dette gir deg muligheten til å tilpasse hodestøtten etter behov og sikrer at babyens hode og nakke får riktig støtte. Dette gjør det også enkelt for deg å føre tilsyn med babyen din mens dere er på farten.

Det er verdt å merke seg at International Hip Dysplasia Institute har evaluert Baby Carrier Harmony og anerkjent den som "hoftevennlig" når den brukes i samsvar med instruksjonene. Dette betyr at bæreselen gir riktig støtte for babyens hofter, noe som er svært viktig for riktig utvikling.

 

Produktegenskaper:

- Førsteklasses design og overlegen komfort – fra nyfødt og opp til 3 år

- Ergonomisk med trykkavlastende midjebelte og ryggstøtte

- Fleksibel hodestøtte som enkelt kan tilpasses barnet

- Ekstra myk, høyteknologisk mesh rundt barnet

- Barnet bæres foran innovervendt, utovervendt eller på ryggen din

 

Produktspesifikasjoner:

- Kan brukes til nyfødte (min. 3,2 kg) og opp til en alder på ca. 3 år (maks. 15 kg).

- 3D-jersey i 80% polyester, 16% bomull og 4% elastan

- OEKO-TEX Standard 100, klasse 1 for babyprodukter

 

Vaskeinstruksjoner:

Baby Carrier Harmony kan vaskes i maskin ved 40 ° C. Den bør vaskes separat, og den skal ikke tørkes i tørketrommel. Husk å bruke et mildt, miljøsertifisert og blekemiddelfritt vaskemiddel, og følg doseringsinstruksjonene nøye. Ikke bruk tøymykner, da dette kan forringe stoffets kvalitet og funksjonalitet.

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede