Meny
Meny
-30% Rabatt

Bæresele og EasySnug spedbarnsinnlegg, 360, ErgoBaby, Sort/Camel

Varekode: EBC-BCII360ABKCMV3
Ergobaby 360 tilbyr fire komfortable, sikre og ergonomiske bæremetoder, slik at du kan bære barnet ditt med omsorg og nærhet så lenge som nødvendig. Og med EasySnug kan bæreselen brukes fra 3,2 kg (3,2 - 5,5 kg med EasySnug) og opp til 15 kg.

Vanlig pris 1 699,-

Special Price 1 189,-

Tilgjenglighet: Utsolgt

  • Gratis frakt over 799,-
  • Kjøp nå - betal senere

Detaljer

Startpakken inneholder den prisbelønte 360 bæreselen og Easysnug spedbarnsinnlegget som gir en koselig overgang til livet fra mammas mage.

Med EasySnug kan 360 brukes fra fødsel, bare få på og gå.

Hvorfor velger Ergobaby 360?

 

Bæreselen har fire ergonomiske bæremetoder; på magen innover eller utover vendt, på hoft og på ryggen. Selen gir også maksimal komfort til forelderen med et bredt midlebelte og polstrede skulderstropper som gir en optimal vektfordeling. I det skålformede setet sitter barnet i en ergonomisk stilling der hoften framoverlent og ryggen er lett bet, dvs. en froskeposisjon.

 

Egenskaper:

- Passer barn fra 5,5 - 15 kg og for spedbarn (3,2 - 5,5 kg) spedbarnsinnlegg selges separat.

- Strukturert sete - Gjør at barnet sitter ergonomisk riktig i alle fire posisjoner, med knærne i samme høyde eller høyere enn hoftene, med babyens ryggrad i en buet C-posisjon. Knapper gjør at du kan regulere og tilpasse setebredden etter barnets størrelse og posisjon.

- Ekstra bredt hoftebelte - Eksepsjonelt komfortabelt hoftebelte, kan bæres høyt eller lavt på midjen avhengig av hva du ønsker og gir ekstra støtte for korsryggen.

- Utvidbart ryggpanel - Kan bli rullet ned for å bære barnet fremovervendt på magen eller oppover for innovervendt - dette gir ekstra hode, nakke og ryggstøtte for babyen.

- Polstrede skulderstropper - Hjelper til med å fordele babyens vekt i kombinasjon med bredt hoftebelte for å maksimere foreldrenes komfort.

- "Sove hette" - Gir støtte for babyens hode mens h*n sover, beskytter mot sol og gir ekstra privatliv ved amming. En av foreldrenes favorittfunksjoner.

- Ammingsbar bærsele.

 

Laget i 100% bomull og kan vaskes i maskin (følg vaskeanvisningen på selen).

 

Tilleggsinformasjon

Tilgjengelig på nett Ja

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Produktomtale for: Bæresele og EasySnug spedbarnsinnlegg, 360, ErgoBaby, Sort/Camel

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Stjernerangering