Laster ...
SKU
TBCA6F80

Bæresele, Tula, Explore, Harper

For deg som ønsker å kunne bære både vendt og forovervendt opp til 20 kg.

Tilbudspris kr 1 519,20 Vanlig pris kr 1 899,00
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

På en smaragdgrønn base snirkler hvite blomster seg. Mønsteret fortsetter over babyens skulderstropper, midjebelte og den avtakbare hetten. Bæreselen er justerbar og ergonomisk fra nyfødt til 20 kg.

3 bæreposisjoner
Med Tula Explore kan du bære fremover på magen, innover på magen og på ryggen. Hver posisjon er ergonomisk utformet for å fremme sunn utvikling av hofte og ryggrad for barn.
 

Justerbart kroppspanel 
Det er tre breddeinnstillinger som du justerer ved hjelp av knapper. Dette gjør at bæreselen kan vokse med babyen din fra nyfødt opp til 20 kg. 
 

Polstret og justerbar hodestøtte
Kan brukes på flere måter, både for å støtte hodet og nakken på det lille barnet og blidgjøre hodet ekstra på det sovende barnet.
 

100% bomull
Bæreselen er laget av myk bomull som er pustende og lett å rengjøre. Kan vaskes i maskin på 30°.  
 

Ekstra polstring for ekstra komfort
Polstrede skulderstropper for komfortabel komfort som er enkle å justere til ulike størrelser. Bredt, polstret midjebelte som fordeler vekten jevnt. Polstrede benåpninger slik at barnet sitter komfortabelt. 
 

Lomme og avtakbar hette
Praktisk lomme på midjebeltet for det viktigste på turen. Avtakbar hette som gir støtte til det sovende barnet, beskytter barnet mot solen når du er ute og som fungerer som beskyttelse under amming.  

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede