Laster ...
SKU
ZA-BRODY-03

Bamse, Zazu, Brody The Bear, Pink

Oppdag den myke og koselige verdenen til Zazu Bjørnen Brody. Med sin supermyke pels vil Bjørnen Brody raskt bli din beste venn og følgesvenn. Med en innebygd nattlampe vil han lyse opp rommet ditt og gi deg trygghet og komfort hele natten lang. Han har også en innebygd musikkspiller som spiller av en beroligende melodi, perfekt for å hjelpe deg med å slappe av og sovne.

kr 699,00
Laveste pris siste 30 dager : kr 699,00
På lager
 • Tilgjengelig umiddelbart
 • Rask levering
 • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

Bjørnen Brody er også utstyrt med en smart funksjon som kan registrere om barnet ditt våkner opp om natten. Hvis han hører lyder i rommet, vil han automatisk slå på lyset og spille av musikk for å trøste barnet ditt og hjelpe dem med å sovne igjen.

Bjørnen Brody er en perfekt gave til baby shower, dåp eller bursdag. Han vil ikke bare gi ditt barn eller noen du er glad i en følgesvenn å kose med, men også trygghet og komfort gjennom hele natten.

Et barn har ingen følelse av tid. For et lite barn begynner dagen i det øyeblikket de åpner øynene, noe som kan være ganske tidlig (og slitsomt) for foreldre. En søvntrener lærer barnet ditt med enkel fargepedagogikk når det er på tide å sove og når det er OK å stå opp. Du stiller inn tidspunktet for når barnet ditt skal sove eller våkne, akkurat som en vekkerklokke.

Rød betyr at det er på tide å sove. Hvis du trykker på Brodys mage i løpet av natten, lyser magen rødt.

Oransje betyr at det nesten er morgen. 30 minutter før det er på tide å stå opp, endres Brodys lys. Trykk på magen og den lyser oransje. I løpet av de siste fem minuttene vil Brodys mage lyse opp av seg selv for å fortelle barnet at det bare er noen få minutter igjen.

Grønt lys betyr at det er morgen og nå er det OK å stå opp! Når det er på tide å reise seg, vil Brodys mage automatisk skifte til grønt lys.

 

Nattlampe I løpet av natten kan Brody lyse opp magen med en beroligende rød glød. Lyset slår seg automatisk av etter 20 minutter.

Musikkboks Brody kan spille beroligende musikk: vuggesanger, hvit støy og lyder fra den afrikanske savannen ved solnedgang. Musikken slås av automatisk etter 20 minutter.

Gråtsensor Hvis babyen din begynner å gråte om natten, kan Brodys mage lyses opp midlertidig for å gi komfort i mørket.

 

Produktspesifikasjoner:

- Materiale: Polyester

- 3 x AA alkaliske batterier (ikke inkludert)

- Størrelse: 16 x 40 x 12 cm

- Justerbart volum og lysstyrke

- Brody kan vaskes etter fjerning av lyd/lysmodulen

- Dette produktet er testet i henhold til internasjonale sikkerhetsforskrifter

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede