Laster ...
SKU
078161A

Barneservice, BabyBjørn, Blekgrønn

Praktisk og fint barneservice med smart designede detaljer som passer til små barn. Platens trefoilform gjør det lettere å få opp maten, mens stripen under forhindrer at plate glir rundt. Skjeen og gaffelen er formet slik at de ikke glir ned i platen, og de korte håndtakene er lette å gripe. Koppen er stabil, lett å holde, og innholdet kan sees gjennom den matte plasten.

kr 299,00
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

Barneservice med smart designede detaljer som passer til små barn. Platens trefoilform gjør det lettere å få opp maten, mens stripen under forhindrer at plate glir rundt. Skjeen og gaffelen er formet slik at de ikke glir ned i platen, og de korte håndtakene er lette å gripe. Koppen er stabil, lett å holde, og innholdet kan sees gjennom den matte plasten.

BabyBjørn barneservice oppfyller de relevante sikkerhetskravene for plast i både Europa og USA. Dette betyr at plasten vi bruker gjennomgår kontinuerlig streng testing for Bisphenol A (BPA) og andre skadelige stoffer, og er sertifisert matsikker.

 

Produktegenskaper:

- Koppen, skjeen, gaffelen og kanten på platen er laget av polypropylen (PP) og termoplastiske elastomerer (TPE). Den indre platen er laget av akrylnitrilbutadienstyren (ABS).

- Alle delene av babysettet er oppvaskmaskintette. For enkel rengjøring har den todelte platen en avtagbar indre plate.

- Alle kjøkkenprodukter fra BABYBJÖRN oppfyller de relevante sikkerhetskravene i plast i både Europa og USA. Dette betyr at plasten vi bruker gjennomgår kontinuerlig streng testing for bisfenol A (BPA) og andre skadelige stoffer, og er sertifisert matsikker.

 

Produktspesifikasjoner:

- Koppvekt / volum: 70 g / ca. 100 ml

- Dimensjoner: 19,5 x 19,5 x 3,5 cm

- Vekt skje / gaffel / dimensjoner: 20 g / 3,5 x 12 x 2 cm

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede