Laster ...
SKU
078161A

Barneservice, BabyBjørn, Blekgrønn

Praktisk og fint barneservice med smart designede detaljer som passer til små barn. Platens trefoilform gjør det lettere å få opp maten, mens stripen under forhindrer at plate glir rundt. Skjeen og gaffelen er formet slik at de ikke glir ned i platen, og de korte håndtakene er lette å gripe. Koppen er stabil, lett å holde, og innholdet kan sees gjennom den matte plasten.

kr 319,00
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

Barneservice med smart designede detaljer som passer til små barn. Platens trefoilform gjør det lettere å få opp maten, mens stripen under forhindrer at plate glir rundt. Skjeen og gaffelen er formet slik at de ikke glir ned i platen, og de korte håndtakene er lette å gripe. Koppen er stabil, lett å holde, og innholdet kan sees gjennom den matte plasten.

BabyBjørn barneservice oppfyller de relevante sikkerhetskravene for plast i både Europa og USA. Dette betyr at plasten vi bruker gjennomgår kontinuerlig streng testing for Bisphenol A (BPA) og andre skadelige stoffer, og er sertifisert matsikker.

Materialer

Koppen, skjeen, gaffelen og kanten på platen er laget av polypropylen (PP) og termoplastiske elastomerer (TPE). Den indre platen er laget av akrylnitrilbutadienstyren (ABS).

Pleieinstruksjoner

Alle delene av babysettet er oppvaskmaskintette. For enkel rengjøring har den todelte platen en avtagbar indre plate.

Testet for sikkerhet

Alle kjøkkenprodukter fra BABYBJÖRN oppfyller de relevante sikkerhetskravene i plast i både Europa og USA. Dette betyr at plasten vi bruker gjennomgår kontinuerlig streng testing for bisfenol A (BPA) og andre skadelige stoffer, og er sertifisert matsikker.

Målinger

- Koppvekt / volum: 70 g / ca. 100 ml

- Dimensjoner: 19,5 x 19,5 x 3,5 cm

- Vekt skje / gaffel / dimensjoner: 20 g / 3,5 x 12 x 2 cm

Omtaler

Bli den første til å omtale dette produktet

Du omtaler: Barneservice, BabyBjørn, Blekgrønn

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede