• Hjem
  • Barnevogn
  • Barnevogn, Cybex, ePriam, Rosegold m/ bagdel, Spring Blossom Dark
Laster ...
SKU
PACK-EPRIAM-CC-SPRING-DARK

Barnevogn, Cybex, ePriam, Rosegold m/ bagdel, Spring Blossom Dark

Nå slipper du slitet med oppoverbakker – e-PRIAM gir deg en hjelpende hånd når du trenger det mest. Når e-PRIAM støtten er aktivert, hjelper den med å dytte vognen oppover, noe som gir deg følelsen av en vanlig spasertur på flatt og jevnt terreng. ePRIAM er en barnevogn som er perfekt for nåtiden og tilpasningsdyktig for fremtiden. ePRIAM kan brukes fra fødsel og opp til 22 kilo (ca 4 år).

Fra kr 17 648,00

Til kr 17 648,00

Utsolgt
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Diskret forsendelse
  • Gratis frakt

Beskrivelse

Nå slipper du slitet med oppoverbakker – e-PRIAM gir deg en hjelpende hånd når du trenger det mest. Når e-PRIAM støtten er aktivert, hjelper den med å dytte vognen oppover, noe som gir deg følelsen av en vanlig spasertur på flatt og jevnt terreng.

ePRIAM er en barnevogn som er perfekt for nåtiden og tilpasningsdyktig for fremtiden. ePRIAM kan brukes fra fødsel og opp til 22 kilo (ca 4 år).

ePRIAM er kulminasjonen av raffinert design, innovasjon og fleksibilitet. ePRIAM er utviklet for å være praktisk og med sitt unike design 4-i-1 reisesystem er vognen laget for å tilpasse seg livsstilen din og vokse med barnet. Den gir deg mulighet til å lene setet tilbake eller folde det sammen med vare en hånd. ePRIAM kan foldes sammen i en frittstående enhet eller helt flat. ePRIAM er ideell for praktisk bruk og oppbevaring, om det er på restaurant, i bussen, i bilen eller i hjemmet.

Nå trenger du ikke tenke en ekstra gang før du går off-road – e-PRIAM lar deg trille over ulendt terreng som for eksempel sandstrender, ujevne landeveier og snøkledde gater. Mye enklere for deg – og mye bedre komfort for barnet ditt.

Rull komfortabelt nedover med e-PRIAM nedoverbakkestøtte – den oppdager drabevegelser på håndtaket og hjelper deg med å bremse nedstigningen. Gå helt uanstrengt i nedoverbakke, enten du reiser med en liten nyfødt eller litt større smårollinger.


I denne pakken er bagdel inkludert, mens seat-pack må kjøpes separat. 

Tilleggsfunksjoner:

-   PRIAM Lux- setet kan enkelt justeres i en komfortabel liggestilling med bare en hånd, noe som gjør den enkel å bruke.

-   Du kan enkelt justere PRIAM Lux-setet til ønsket posisjon, uansett om det er bakovervendt eller forovervendt.

-    ePRIAM høystol-funksjon passer perfekt til standard bordhøyder for å gjøre det praktisk for deg.

-    Den smidige fjæringen i alle hjul på ePRIAM gir en behagelig tur både for barn og foreldre.

-     2-hjuls-modusen på ePRIAM sikrer en jevn og trygg tur på vanskelige overflater som sandstrender eller opp trapper.

Teknisk informasjon:

-     Dimensjoner som foldet: L 1150 mm / B 600 mm / H 365 mm

-     Dimensjoner som foldet mest kompakt: L 845 mm / B 510 mm / H 290 mm

-     Vekt: 15,3 kilo

Omtaler

Bli den første til å omtale dette produktet

Du omtaler: Barnevogn, Cybex, ePriam, Rosegold m/ bagdel, Spring Blossom Dark

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede