• Hjem
 • Kampanjer
 • Barnevogn Komplett, Britax Smile III, Midnight Grey Ink. Bagdel + Vognpose
Laster ...
SKU
PACK-S3-MID-HD

Barnevogn Komplett, Britax Smile III, Midnight Grey Ink. Bagdel + Vognpose

SMILE III, som er basert på Britax Römers fire ganger test-vinner*, hjelper deg med å ta vare på det som betyr aller mest – barnet ditt. Med en bredde på 57 cm, byr dette designet på mange reisealternativer når du og barnet er på tur, uansett om dere ferdes i travle bygater, eller på humpete landeveier. Og det gjør den helt til barnet veier 22 kg! I denne pakken får du også den bestselgende vognposen Helledussen Premium.

* BRITAX SMILE 2, PriceRunner Sweden AB, Best i test 2016, 2017, 2018, 2019

kr 7 999,00 Kjøpt løst: kr 10 184,00
Utsolgt
 • Tilgjengelig umiddelbart
 • Rask levering
 • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

Med sitt smale design, bare 57 cm bredt, er SMILE III perfekt for å komme seg lettvint rundt både på shoppingsentre og selv de smaleste, mest folksomme stedene. 

De sentralt plasserte støtdemperne på understellet og forhjulene gir en behagelig trilletur uansett terreng. Ingenting vil forstyrre den lille, enten du går på brosteinsbelagte gater eller langs landeveien. Ryggstøtten kan med et enkelt håndgrep justeres fra sittende til liggende posisjon slik at barnet ditt alltid har det komfortabelt. Det er også beskyttelse på sidene. Ved å slå ned den justerbare fothvileren og ryggstøtten, får man også plass til en myk bag. Ved hjelp av det vendbare setet kan barnet enten se på deg, eller utforske verden rundt seg. Dermed har du alltid et lykkelig barn uansett hvor du går. Takket være de store lufthjulene, er sportsvognen alltid lett å manøvrere uansett terreng. Barnet får en like rolig tur både på grus og på landevei.

Forhjulene er svingbare for enkel manøvrering mellom smale butikkhyller, eller låsbare for bruk i ulendt terreng. Håndtaket er mykt, gir godt grep, og kan enkelt justeres i høyden etter behov. Håndtaket og frontbøylen er trukket med lærimitasjon, og gir vognen et fasjonabelt og luksuriøst utseende. Takket være den ekstra store kalesjen med solfaktor 50+ er barnet ditt alltid beskyttet på solfylte dager. I tillegg sørger det store ventilasjonsvinduet for luftsirkulasjon på varme dager.

Den glidende selestrammeren sørger for at du enkelt kan justere selen selv mens barnet sitter i sportsvognen. Det er ikke nødvendig å tre selen. I tillegg gir polstringen på selene over brystet ekstra komfort. Enten om du går på en lang dagstur eller om du må gjøre noen ærender, kan varekurven tåle 7 kg med alt du trenger av bleier, ekstra klær, leker, godbiter og dagligvarer. Bremsen virker på begge bakhjulene for sikker og stabil stopp, og har en indikator som viser om den er av eller på. For komfortabel bruk kan bremsen også utløses fra toppen, slik at skoene dine ikke blir skitne eller slitte. Takket være den 48 cm lange ryggplaten vil barnet ha både nok plass til å vokse og til fortsatt å ha glede av en tur i sportsvognen. Sportsvognen er utstyrt med 3M™ -reflekser hele veien rundt for bedre synlighet i mørket. Den har reflekser både på trekket foran, rundt bagen og på hjulene.

Minneknappene på bagen til SMILE III er perfekte når du ønsker å fjerne den fra sportsvognen uten å forstyrre barnet. For å enkelt løse ut bagen kan du trykke på knappene en etter en, og så løfte den av. De hendige indikatorene vil også vise om bagen er sikkert koblet til. Når du er ute og kjører med barnet er det godt å vite at SMILE III -bagen kan brettes helt flat for å få plass i bilens bagasjerom. Dette gir bedre plass til andre ting, mens du fortsatt kan ta med deg bagen for å gi barnet bedre komfort.

Kombinasjonen ull i bunnen og dun i ørvre del sørger for at barnet holdes varmt og tørt. Ull har den unike evnen at den transporterer fuktighet vekk fra babyens kropp. Ull puster og har suverene ventilerende egenskaper.

Dun inneholder mye luft, noe som gjør den svært varmeisolerende og gir den evnen til å transportere bort fuktighet raskt. Dette gjør at temperaturen holdes stabil. Glidelås gir rask ventilasjons hvis barnet ditt blir for varmt. Denne vognposen leveres med en forlengelsesdel for bruk opp til 6 år

 

Helledussen Premium Vognpose - Mystery Black

Produktspesifikasjoner

- Vognpose beregnet for Medium og Kald vinter. 

- Anbefalt alder, uten forlengerdel: 0-1,5 år 

- Anbefalt alder, med forlengerdel: 0-6 år

- Lengde, uten forlengerdel: 86 cm 

- Lengde, med forlengerdel: 113 cm

- Bredde: 49 cm

- Yttertekstil: 100% Polyester

- Innertekstil: 100% Bomull

- Fyll overdel: 70% Dun, 30% fjær

- Fyll underdel: 100% Ull

- Bionic finish

- Materialene er godkjente og sertifiserte etter Oeko-Tex 100, Class 1

 

Gratulerer så mye med ditt Helledussen-produkt. Les bruksanvisningen nøye før du bruker produktet.
Brukermanual bør oppbevar for fremtidig referanse.

 

FESTE AV DEN INDRE SELEN

- Før skulderen og hoftebeltene gjennom de ferdige hullene på ryggen.

- Før beltespennen gjennom det ferdiglagde hullet for beltespennen.

 

RENGJØRING

- Sjekk alltid vaskeanvisningene på produktet og følg dem.

 

OPPBEVARING

- Oppbevar produktet i posen når den ikke er i bruk, eller i en pose laget av stoff eller papir.

- For dunprodukter: Dun må aldri oppbevares i plast da det er fare for kondens, noe som vil føre til at dunen blir skadet.
Ikke oppbevar produktet rullet opp i lang tid, da noe av dets fleksibilitet og omfang kan gå tapt.

 

ADVARSLER

- For å unngå overoppheting eller hypotermi, bør du alltid tenke på vær og temperatur når du bruker den.

- Ikke bruk hvis noen deler er skadet eller løs.

- Unngå varmekilder og åpen ild.

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede