Meny
Meny

Cybex, ePriam - Jeremy Scott Wings, Black

Varekode: 519004225

ePRIAM JS RBAS Wings er en barnevogn som er perfekt for nåtiden og tilpasningsdyktig for fremtiden. PRIAM kan brukes fra fødsel og opp til 22 kilo (ca 4 år).

21 995,-

Tilgjenglighet: 1-4 på lager

  • Gratis frakt over 799,-
  • Kjøp nå - betal senere

Detaljer

e-PRIAM JS RBAS Wings er en barnevogn som er perfekt for nåtiden og tilpasningsdyktig for fremtiden. PRIAM kan brukes fra fødsel og opp til 22 kilo (ca 4 år).

PRIAM er kulminasjonen av raffinert design, innovasjon og fleksibilitet. PRIAM er utviklet for å være praktisk og med sitt unike design 4-i-1 reisesystem er vognen laget for å tilpasse seg livsstilen din og vokse med barnet. Den gir deg mulighet til å lene setet tilbake eller folde det sammen med vare en hånd. PRIAM kan foldes sammen i en frittstående enhet eller helt flat. PRIAM er ideell for praktisk bruk og oppbevaring, om det er på restaurant, i bussen, i bilen eller i hjemmet.

Jeremy Scott er den siste opprøreren i den internasjonale moteverdenen. Hans kreasjoner har makten til å polarisere og har blitt de hotteste temaene blant stileliten. I sitt andre samarbeid med CYBEX, bøyer Scott igjen sin revolusjonerende muskel, og skifter paradigmer ved å bringe himmelen ned til jorden. Med kapselkolleksjonens slagord »Adults Suck Then You Are One« vises hans varemerkevinger med en gylden lokke, sterkt kontrast til den klassiske sorten i samlingen. En spennende symbiose av Scotts pop-art og det banebrytende funksjonelle designet til CYBEX - et himmelsk-fiendish møte!

Oppoverbakke støtte

Nå slipper du slitet med oppoverbakker – e-PRIAM gir deg en hjelpende hånd når du trenger det mest. Når e-PRIAM støtten er aktivert, hjelper den med å dytte vognen oppover, noe som gir deg følelsen av en vanlig spasertur på flatt og jevnt terreng.

Ujevnt terreng støtte:

Nå trenger du ikke tenke en ekstra gang før du går off-road – e-PRIAM lar deg trille over ulendt terreng som for eksempel sandstrender, ujevne landeveier og snøkledde gater. Mye enklere for deg – og mye bedre komfort for barnet ditt.

Nedoverbakke støtte:

Rull komfortabelt nedover med e-PRIAM nedoverbakkestøtte – den oppdager drabevegelser på håndtaket og hjelper deg med å bremse nedstigningen. Gå helt uanstrengt i nedoverbakke, enten du reiser med en nyfødt eller litt større smårollinger.

De elektroniske funksjonene gir assistanse opp til 6 km/t. Hvis du triller raskere, vil assistansen slutte å fungere. Dette er av sikkerhetsmessige og forskriftsmessige årsaker. De elektroniske funksjonene støtter helninger opp til 25 % (eller ca. 14°) Ladetiden er rundt 3,5 timer.

*Bag selges separat

 

Tilleggsfunksjoner:

-   PRIAM Lux- setet kan enkelt justeres i en komfortabel liggestilling med bare en hånd, noe som gjør den enkel å bruke.

-   Du kan enkelt justere PRIAM Lux-setet til ønsket posisjon, uansett om det er bakovervendt eller forovervendt.

-    PRIAM høystol-funksjon passer perfekt til standard bordhøyder for å gjøre det praktisk for deg.

-    Den smidige fjæringen i alle hjul på PRIAM gir en behagelig tur både for barn og foreldre.

-     2-hjuls-modusen på PRIAM sikrer en jevn og trygg tur på vanskelige overflater som sandstrender eller opp trapper.

 

Teknisk informasjon:

-     Dimensjoner som foldet: L 950 mm / B 600 mm / H 365 mm

-     Dimensjoner som foldet mest kompakt: L 845 mm / B 510 mm / H 290 mm

-     Vekt: 12,9 kilo

Tilleggsinformasjon

Tilgjengelig på nett Ja

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Produktomtale for: Cybex, ePriam - Jeremy Scott Wings, Black

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Stjernerangering