Laster ...
SKU
7072223131475

Bbhugme, gravid- og ammepute, Eucalyptus/Coral

Bbhugme er designet og utviklet for å dekke flest mulig behov hos den gravide/nybakte moren, men samtidig så brukervennlig og kul at den også har et liv etter denne fasen. Bruk puten med fantasi og kreativitet til kos og lek i hverdagen

kr 1 599,00
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

Opplev bedre søvn og hvile under graviditeten!

Bbhugme er en avlastningspute for hele kroppen under graviditeten, og gir spesielt god støtte der hvor kroppen trenger det mest, nemlig bekken, korsrygg og mage. 9 av 10 kvinner opplever å få vondt under graviditeten.

God hvile med bbhugme kan forebygge rygg- og bekkenrelaterte smerter og plager, eller gi god støtte og smertelindring ved smerter

BBhugme fungerer også som ammepute!

Mange nybakte mødre opplever utfordringer knyttet til amming av babyen. For eksempel kan ammestillingen være utfordrende både for mor og barn. Mange kvinner sliter vond/stram muskulatur i skulder og nakke. Med støtte fra bbhugme slapper du bedre av og det er lettere å holde fokuset på babyen når den dier.

Putens naturlige, myke og økovennlige materialer former seg helt etter kroppen, og gir både deg og babyen behagelig og nødvendig støtte.

Bbhugme, med sitt innovative design og funksjonalitet, vil fortsette å dekke dine behov også etter perioden med svangerskap og amming. Bruk puten med fantasi og kreativitet til kos og lek i hverdagen.

Produktinformasjon:

- Puten er ca 1,5 meter lang, og veier i underkant av to kg. Fyllet i puten er ESP-kuler, de er antibakterielle og hindrer utviklingen av blant annet sopp. Det er sertifisert for bruk til baby. Puten rengjøres ved å vaskes lett i dusj eller badekar.

- Trekket er laget av 100% bambus, som er et av de mest miljøvennlige tekstilene. Det er mykt, og har varmeregulerende og fukttransporterende egenskaper. Trekket vaskes på 40 grader.

- Silikonringene er laget i BPA-fri silikon og kan trygt brukes som bitering av babyen, kan vaskes i maskin/kokes. 

- Både puten og tilbehøret er sertifisert av OEKO/TEX og også «food grade certified». 

- Puten kommer i en praktisk bag, som gjør det enkelt å rydde puten vekk, eller ta den med på reise. 

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede