Meny
Meny
-24% Rabatt

Bilstol, Aton Q i-Size, Cybex, Graphite Black, 0-13 kg

Varekode: 518000152

Aton Q i-size tilby den nyeste sikkerhetsteknologi tilgjengelig.

Vanlig pris 2 899,-

Special Price 2 199,-

Tilgjenglighet: Utsolgt

  • Fast frakt 49,-
  • Kjøp nå - betal senere

Detaljer

Aton Q i-size tilby den nyeste sikkerhetsteknologi tilgjengelig. Når det er installert med Base Q i-size (kjøpes separat), holder stolen det nye EU-standarden for barnesikkerhet ECE R-129, noe som gjør bakovervendt reise obligatorisk til barnet når 15 mnd.  Aton Q i-size er egnet for byfødte og spedbarn i en høyde på 45- 75 cm (maks 13 kg). 

Aton Q i-size er det siste medlemmet av den prisbelønte Aton familien og tilbyr det høyeste nivået av sikkerhet mulig for ditt barn. Den teleskopiske lineære sidekollisjonsbeskyttelsen (L.S.p: system) som omdirigerer kraften av en sidekollisjon bort fra barnet ditt. Høydejusterbar hodestøtte og integrert seleguider sikrer den beste sikkerhet og komfort som vokser med barnet, og alle er "enkle å bruke! funksjoner for foreldre.

Produktegenskaper:

- Teleskopisk L.S.P.-system, lineær sidekollisjonsbeskyttelse, absorberer kraften fra en sidekollisjon i kombinasjon med det energiabsorberende skallet. De alle første kreftene fra kollisjonene overføres av den utvidede sidebeskyttelsen som vender mot døren og distribueres til bilstolens skall. Det fleksible materiale og strukturen i babybilstolen absorberer deretter kreftenes effekt og kanaliserer de vekk fra barnet.

- Avtakbart innlegg til nyfødte og babyer opp til 3 mnd. Innlegget sikrer flatest mulig liggeposisjon og tilstrekkelig støtte til de premature og smp babyer.

- XXL-kalesjen oppfyller den strenge Australske UVP50+ standard for solbeskyttelse. Kan utvides trinnvis og forsvinner elegant bak et fargematchende visir når den ikke er i bruk.

- Med den nye 8-poisjons høydejusterbare hodestøtten med integrert seleguide tilpasses lengden av selene automatisk, når nakkestøtten er justert. Dette fjerne behovet for manuell justering av selene og gjør det nesten umulig å feiljustere.

 

 Produktspesifikasjoner:

- Dimensjoner (LxBxH): 65x44x39-56 cm.

- Vekt: 4,9 kg.

- ECE R-129

- Trekket kan vaskes på 30°c.

- Utviklet og designet i Tyskland.

 

Tilleggsinformasjon

Tilgjengelig på nett Ja

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Produktomtale for: Bilstol, Aton Q i-Size, Cybex, Graphite Black, 0-13 kg

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Stjernerangering