• Hjem
 • Bilstol, Besafe Stretch, Cloud Mélange
Laster ...
SKU
11018938-CloudM

Bilstol, Besafe Stretch, Cloud Mélange

Bakovervendt sikkerhet i mange år! BeSafe sin sikreste bakovervendte bilstol fra 6 måneder til 7 år. Vokser med barnet helt opp til 125 cm og utrolige 36 kg. Markedsledende beinplass på opptil 26 cm. Dette gjør den komfortabel selv for syvåringer. 

Revolusjonerende sikkerhetskonsept med en utvendig ramme som holder barnet trygt helt opp til 36 kg og 125 cm. Bilstolen har bestått verdens tøffeste kollisjonstest: PLUS-testen. Støtabsorberende materialer og konstruksjon i bilstolskallet.

kr 6 479,00
Laveste pris siste 30 dager : kr 6 479,00
Utsolgt
 • Tilgjengelig umiddelbart
 • Rask levering
 • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

BeSafe sin sikreste bakovervendte bilstol fra 6 måneder til 7 år

Bakovervendt sikkerhet - lenger

Vokser med barnet helt opp til 125 cm og utrolige 36 kg. Markedsledende benplass på opptil 26 cm. Dette gjør den komfortabel selv for syvåringer.

Unikt sikkerhetskonsept

Den unike utvendige rammen på bilstolen er støtabsorberende, noe som betyr at den absorberer krefte- ne ved en frontkollisjon. I tillegg er ”ryggen” på setet ekstra stiv noe som sørger for at barnet holdes i en stabil posisjon ved et sammenstøt.

Fleksibel og enkel installasjon

Siden setet er beltemontert med bilens internsele, kan du montere bilstolen i alle posisjoner i bilen. Til og med i passasjersetet foran og i midten av baksetebenken. Beltemonteringen er den enkleste på markedet og det er intuitivt å forstå hvordan du skal gjøre det.

En bærekraftig bilstol

Ved å bruke de mest holdbare materialene i tillegg til å gjøre utskifting av deler mye enklere, har vi virkelig forlenget levetiden til denne bilstolen. Ved å forlenge levetiden til omtrent 15 år tar vi også vare på fremtiden til barna våre.

Bakovervendt sikkerhet for alle

Siden både barn, familier og biler har forskjellig form og størrelse, har vi gjort vårt ytterste for å skape en bilstol for alle. Du er nemlig ikke avhengig av ISOfix i bilen din eller i andre biler der bilstolen brukes. Belteinstallasjonen er så enkel at alle kan gjøre det. Og ikke minst er bilstolen utrolig fleksibel, noe som betyr at du kan justere den etter hvert som barnet vokser – helt opp til 125 cm og 36 kg. Denne maks- vekten betyr at barnet ikke vil vokse ut av bilstolen før han/hun har nådd 125 cm.

 

Langvarig sikkerhet for småbarn

Revolusjonerende sikkerhetskonsept med en utvendig ramme som holder barnet trygt helt opp til 36 kg og 125 cm. Bestått verdens tøffeste kollisjonstest: PLUS-testen. Støtabsorberende materialer og konstruksjon i bilstolskallet.

Ekstra sidekollisjonsbeskyttelse (SIP+) som festes enkelt på bilstolen. En innovativ beskyttende, men samtidig myk, nakkestøtte (Dynamic Force AbsorberTM) Godkjent i samsvar med det nyeste UN R199-regulativet. Gjør at barnet kan sitte fem ganger tryggere (bakovervendt) helt opptil ca. 7 år

 

Toppmoderne funksjonalitet for enklere hverdagsbruk

Beltemontering gjør det mulig å plassere den hvor som helst i bilen* . Beltene som festes til til ankerpunktet i gulvet trekker seg automatisk tilbake for å gjøre det enklere å installere korrekt. Enkel låse- og strammemekanisme gjør alle i stand til å få en solid installering. Magnetene på siden av stolen gjør at du unngår at beltene er i veien når barnet skal sette seg i setet (Magnetic Belt AssistantsTM). Du kan enkelt justere seteryggens helning etter at setet er installert. Enkel justering av nakkestøtte, belter og beinplass

 

Individuell komfort

Enestående komfort med 5 nivåer for å lene seteryggen bakover 10-trinns justerbar nakkestøtte som vokser med barnet. God beinplass til bein som vokser – helt opp til 26 cm. Stort bilstolskall gir bevegelsesfrihet mens barnet er sikret Materialer av høy kvalitet.

Ekstra ileggsputer (To-Fit CushionsTM) for individuell tilpasning til barnet.

*Se alltid i bilens brukermanual om det er mulig å montere en beltestol i bilen din. Og husk alltid å deaktivere frontkollisjonsputene.Produktegenskaper:

- Bakovervendt sikkerhet i mange år - opptil 7 år

- Unikt sikkerhetskonsept

- Fleksibel og enkel montering

- Bærekraftig bilbarnestol

 

Produktspesifikasjoner:

- Kan brukes fra 61-125 cm

- Bakovervendt til 125 cm og 36 kg

- Opp til 26 cm benplass

- Enkel beltemontering

- Unikt sikkerhetskonsept

- Godkjenning: UN R129

- Plus Test-godkjent

- Holdbarhet på unike 15 år

 

Teknisk informasjon:

- Høyde: 61-125 cm

- Maks. vekt: 36 kg

- Alder: Cirka 6 måneder til 7 år Retning: Bakovervendt Montering: Bilens trepunktsbelte Godkjenning: UN R129

- Vekt på bilbarnestol: 11,5 kg

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede