Laster ...
SKU
2000035110

Bilstol, Britax, Dualfix iSense, Atlantic Green

Britax Dualfix iSense er neste generasjons bilsete for barn mellom 3mnd og 4 år (61-105cm). Dualfix iSense passer på samme base som Baby-Safe iSense og er Britax første modulsystem noensinne. Den festes med et enkelt klikk på Flex iSense basen fra Britax. Enkelt, trygt og smart! Laget av 100 % resirkulerte plastflasker

kr 4 995,00
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

Britax Dualfix iSense er neste generasjons bilsete for barn mellom 3mnd og 4 år (61-105cm). Dualfix iSense passer på samme base som Baby-Safe iSense og er Britax første modulsystem noensinne. Den festes med et enkelt klikk på Flex iSense basen fra Britax. Enkelt, trygt og smart! 

DUALFIX iSENSE er vårt smarteste oppfølgings sete etter BABY-SAFE iSENSE eller noen annen babybilstol. Festes med et enkelt klikk til flex base isense og sørger for overlegen beskyttelse og koselig komfort for mange reiser fram til barnet ditt er fire år. DUALFIX iSENSE tilfredsstiller i-Size-standarden og har smart belysningsteknologi, slik at barnet ditt kan se og bli sett.

* Base selges separat

DUALFIX iSENSE har innovativ og smart belysningsteknologi, slik at barnet ditt kan se og bli sett. De to innvendige lysene kan slås på for å gi ekstra komfort for barnet ditt når du kjører i mørket. Ikke bare kan den lille bli underholdt - du kan også sørge for at barnet har det bra til enhver tid.

DUALFIX iSENSE passer til barn fra tre måneder til fire år og tilpasser seg barnet mens det vokser for å sikre kontinuerlig komfort og beskyttelse. Det gir mulighet for både bakover-og forovervendte turer, noe som gjør overgangen rask og enkel når barnet ditt er gammelt nok. For maksimal komfort kan du enkelt bytte mellom seks ergonomiske tilbakelent posisjoner.

Ditt barns sikkerhet er Britax sin høyeste prioritet. Derfor er interne standarder høyere enn de standardene som gjelder for ECE R129 (i-Size). DUALFIX iSENSE er utstyrt med et stort antall innovative sikkerhetsfunksjoner: Det optimaliserte innvendige sidekollisjons-beskyttelsessystemet SICT sørger for overlegen sikkerhet i tilfelle av en sidekollisjon. I tillegg, i kombinasjon med flex base, beskytter Britax sin patenterte Pivot Link ISOFIX -system barnet ditt i alle slags ulykker, enten det er forfra, fra siden eller bakfra. Det er trygghet du kan stole på.

Produktegenskaper:

- Smart belysningsteknologi for alltid å holde øye med barnet ditt

- Enkel tilgang og full fleksibilitet takket være 360 ​​graders rotasjon på FLEX BASE iSENSE

- Overlegen sidekollisjonsbeskyttelse med integrert innvendig SICT

- Kompatibel med FLEX BASE iSENSE ( selges separat)

- 61 – 105 cm (≈ 3 måneder – 4 år | 18 kg)

Produktspesifikasjoner:

- Produktvekt: 5.3 kg

- Høyde: 59.4 cm

- Bredde: 44 cm

- Dybde: 46.5 cm

- Dimensjoner (H x B x D): 59.4 x 44 x 46.5 cm

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede