Laster ...
SKU
2000038454

Bilstol, Britax, Max-Safe Pro, Moonlight Blue

MAX-SAFE PRO er et bakovervendt bilsete som gir langvarig og pålitelig sikkerhet for det mest verdifulle som transporteres i en bil – våre barn. Det er spesielt designet for å gi en bakovervendt reise for barn opp til 36 kg, som gir ekstra beskyttelse for nakke, rygg og hode i tilfelle en kollisjon. 

Tilbudspris kr 3 995,00 Kjøpt løst: kr 6 490,00
På lager
 • Tilgjengelig umiddelbart
 • Rask levering
 • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

MAX-SAFE PRO er et bakovervendt bilsete som gir langvarig og pålitelig sikkerhet for det mest verdifulle som transporteres i en bil – våre barn. Det er spesielt designet for å gi en bakovervendt reise for barn opp til 36 kg, som gir ekstra beskyttelse for nakke, rygg og hode i tilfelle en kollisjon. 

Max-Safe Pro er enkel å montere og passer til de fleste biltyper. Enten dere er på en lang reise eller bare på vei til og fra jobb, vil Max-Safe Pro bilstol med ekstra benplass og optimal komfort sørge for at det blir en behagelig biltur.

Den innovative CLICK TIGHT mekanismen og selvstrammende forankringsselene gjør installasjonen enkel og rask. Beltet kan strammes enkelt ved å klikke det på plass, og de nye forankringsselenes selvstrammende funksjon gjør at de holder barnesetet sikkert på plass uten at du trenger å bekymre deg for om det er ordentlig festet. Takket være disse innovative funksjonene vil du ikke lenger oppleve problemer med å installere bilsetet ditt, noe som vil spare deg for tid og frustrasjon når du skal på tur med familien.

Max-Safe Pro er utstyrt med SICT- som står for "Side Impact Cushion Technology" og er en avansert teknologi som brukes i sidebeskyttelsen av bilseter. Teknologien er designet for å beskytte barn i tilfelle en sidekollisjon. SICT fungerer ved å legge til en ekstra lag med beskyttelse på sidene av bilsetet. Dette laget absorberer energien som genereres ved en sidekollisjon og reduserer belastningen som overføres til barnet som sitter i bilsetet.

Max-Safe Pro er godkjent ihht. den siste UN R129 standaren: Den siste UN R129-standarden er en internasjonal standard som fastsetter kravene for sikkerhetsutstyr og testprosedyrer for barnesikkerhetssystemer i kjøretøy. Hvis noe er godkjent i henhold til denne standarden, betyr det at det har bestått alle nødvendige tester og krav i henhold til denne standarden.

 

Produktegenskaper:

- Dyp nakkestøtte

- Sict Teknologi

- Godkjent til 125cm/36kg

- Click-tight beltestramming

- Medfølgende innleggspute

- Justerbar beinplass slik at barnet kan vokse

- Automatisk stramming av forankrtingsbånd

 

Produktspesifikasjoner:

- Un R129

- Bakovervendt

- 61-125 cm (≈ 3 måneder – 7 år/36kg)

- Festes med bilens seler og forankringsseler

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede