Laster ...
SKU
520000076

Bilstol, Cybex Cloud Z i-Size Plus, SensorSafe, Deep Black

Cloud Z i-Size er den naturlige etterfølgeren til det prisbelønte Cloud Q-konseptet, og det er nå 15 % lettere enn før.

kr 3 299,00
Utsolgt
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

Cloud Z i-Size er den naturlige etterfølgeren til det prisbelønte Cloud Q-konseptet, og det er nå 15 % lettere enn før.

Spedbarnssetet er utstyrt med optimalisert sidekollisjonsbeskyttelse (L.S.P.) Et system som – i kombinasjon med det energiabsorberende skallet – øker ditt barns sikkerhet vesentlig ved en eventuell sidekollisjon. For at det skal være enklere å få barnet inn og ut av bilen, kan setet svinges mot dørsiden på bilen takket være den nyskapende Base Z-rotasjonsmekanismen. 

Barnesetet er utstyrt med et lineært sidestøtsbeskyttelsessystem (L.S.P.), som i kombinasjon med det energiabsorberende bilseteskallet øker barnets sikkerhet betydelig ved en sidekollisjon.

Cloud Z i-Size kan justeres til liggeposisjon utenfor bilen, og har 11 lettanpassede nakkestøtter med integrerte seleførere. For å gjøre det lettere å ta barnet ditt inn og ut av bilen, kan setet svinges til dørsiden av bilen, takket være den innovative Base Z-mekanismen. Basen inkluderer også kjøreretningskontroll (D.D.C.), som sikrer at barnesetet ikke kan vendes til fremovervendt stilling.

SensorSafe: et unikt overvåkningssystem som sikrer at barnets sikkerhet og helse alltid er første prioritet. SensorSafe-klipsen som festes til selesystemet, holder deg informert om barnets sikkerhet og helse til enhver tid, og er tilgjengelig for flere Platinum og Gold i-Size barneseter.

SensorSafe gir deg viktige varsler for å hindre kritiske situasjoner: når barnet åpner klipsen, når barnets temperatur er for høy eller for lav, hvis din lille er uten tilsyn i bilen, og hvis barnet ditt har blitt sittende for lenge. Alle varsler mottas via Bluetooth på smarttelefonen din via en brukervennlig app, som også gir deg veiledning om installasjon, instruksjonsvideoer, svar på ofte stilte spørsmål og mer

 

 Produktegenskaper:

-        Ergonomisk liggestilling

-        180 graders rotasjon

-        Integrert lineære side-kollisjonsbeskyttelse

-        Trekket kan vaskes i maskinen på 30°

-        Kalesje UVP50+

 -       Godkjenning: UN R129/02 (i-Size).

 -       Høyde 45 - 87 cm.Vekt - max 13 kg

-        Base Z selges separat

Omtaler

Bli den første til å omtale dette produktet

Du omtaler: Bilstol, Cybex Cloud Z i-Size Plus, SensorSafe, Deep Black

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede