• Hjem
  • Bilstol
  • Bilstol, Cybex, Sirona Zi i-Size, Deep Black black
Laster ...
SKU
520003767

Bilstol, Cybex, Sirona Zi i-Size, Deep Black black

Oppdag nye Platinum Line bilstol - Sirona Zi i-Size.

Sirona Zi i-Size roterer 360˚ på sin integrerte base for enkel ombordstigning og bytte fra bakover til forovervendt. Overlegen komfort og nyfødt innlegg med ekstra hode- og sidepolstring lar barnet reise i en ergonomisk optimalisert posisjon.

kr 5 999,00
Utsolgt
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

Sirona Zi i-Size tilbyr 12 posisjoner for en tilpasset justering etter hvert som barnet ditt vokser. Enhånds tilbakelening gjør det enkelt for foreldre å justere setet mens de holder en hånd fri. For komfortabel søvn og reise, tilbyr Sirona Zi i-Size bilsete 5 hvileposisjoner bakovervendt og 3 tilbakelente posisjoner forovervendt.

Nyfødtinnlegget tillater en ergonomisk liggestilling og har nå hode- og sidepolstring som danner et koselig rede rundt de minste babyene for ekstra støtte og myk komfort.

Sirone Zi i-Size har integrerte sidekollisjonsbeskyttelse som gir økt sikkerhet ved sidekollisjon. Det reduserer kraften ved en sidekollisjon i kombinasjon med det energiabsorberende skallet med ca. 25 %.

Når setet er plassert bakovervendt, reduserer det risikoen for skader betraktelig ved en front mot front-kollisjon. Sirona Zi i-Size lar deg transportere barn bakovervendt fra fødselen opp til en høyde på 105 cm (opptil 18 kg, ca. 4 år). Avhengig av dine preferanser kan Sirona Zi i-Size også brukes som et forovervendt bilsete for barn (fra min. 76 cm og 16 måneder opp til 105 cm). Det anbefales at barn reiser bakovervendt i Sirona så lenge som mulig.

 

Produktegenskaper:

- 360° roterende mekanisme

- Integrert lineær sidekollisjonsbeskyttelse

- Integrert LSP-system

- Nyfødt innlegg

- Belteholder

- Enhånds hvile- og rotasjonsfunksjon

- Stofftrekk kan vaskes i maskin på 30°

 

Produktspesifikasjoner:

- Barnevekt: maks. 18 kg

- Alder: Fra fødsel til ca. 4 år

- i-Size Norm, UN R129/03

- Barnehøyde: 45 cm – 105 cm

- Integrert base

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede