Laster ...
SKU
2000036932

Bilstol, Dualfix 3 i-Size, Jade Green

DUALFIX 3 i-SIZE er det perfekte oppfølgings sete etter BABY-SAFE iSENSE og festes med et enkelt klikk på Flex Base iSense (kan kjøpes separat) og sørger for overlegen beskyttelse og koselig komfort for mange reiser fram til barnet ditt er fire år. DUALFIX 3 i-SIZE oppfyller i-Size standarden og inkluderer sikkerhet i toppklasse og komfortfunksjoner.

kr 3 990,00
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

Bilstol, Dualfix 3 i-Size, Jade Green

DUALFIX 3 i-SIZE passer til barn fra tre måneder til fire år og tilpasser seg barnet mens det vokser for å sikre kontinuerlig komfort og beskyttelse. Det gir mulighet for både bakover-og forovervendte turer, noe som gjør overgangen rask og enkel når barnet ditt er gammelt nok. For maksimal komfort kan du enkelt bytte mellom seks ergonomiske tilbakelent posisjoner.

Ditt barns sikkerhet er Britax sin høyeste prioritet. Derfor er Britax sine interne standarder høyere enn de standardene som gjelder for ECE R129 (i-Size). DUALFIX 3 i-SIZE er utstyrt med et stort antall innovative sikkerhetsfunksjoner.

Det optimaliserte innvendige sidekollisjons-beskyttelsessystemet SICT sørger for overlegen sikkerhet i tilfelle av en sidekollisjon. I tillegg, i kombinasjon med the FLEX BASE, beskytter vårt patenterte Pivot Link ISOFIX -system barnet ditt i alle slags ulykker, enten det er forfra, fra siden eller bakfra. Det er trygghet du kan stole på.

Produktspesifikasjoner:

3 måneder - 4 år | 61 - 105 cm | 18 kg

Festes med et enkelt klikk til Flex Base iSense (kan kjøpes separat) 

- Bakovervendt installasjon 61 - 105 cm

- Forovervendt installasjon 61 - 105 cm

- Dimensjoner (H x B x D) 59.4 x 44 x 46.5 cm

- Produktvekt 5.2 kg

* Barn bør sikres bakovervendt så lenge som mulig

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede