Meny
Meny

Bilstol, Kidfix XP, Britax, Storm Grey

Varekode: 2000027593

Kidfix XP gir sikkerhet og trygghet for foreldre og komfort for eldre barn. Dette er en beltestol med høy rygg og innovative XP-PAD gir avansert frontkollisjons beskyttelse.

De dype mykt polstrede sidevingene tilbyr sikkerhet for voksende hoder og nakker fra 4 - 12 år (15-36 kg).

2 299,-

Tilgjenglighet: Utsolgt

  • Gratis frakt over 499,-
  • Kjøp nå - betal senere

Detaljer

For å gi barnet ditt en overlegen beskyttelse i den vanligste typen kollisjoner (frontkollisjon) tilbyr Kidfix XP Britax unike XP-PAD. Den avleder opptil 30%* av energikreftene vekk fra barnets skjøre nakke, mens hodet støttes og brystet polstres takket være støtabsorberende skum. Stolen har forlenger ryggsøtte med dype, mykt polstrede sidevanger som er designet for å gi omfort og sikkerhet som eldre barn trenger når de reiser. Det gir beskyttelse fra hode til hofte og sikrer at hver reise er trygg.

Setet monteres raskt og enkelt ved bruk av bilens ISOfix-festepunkter, er Kidfix XP permanent festet til bilen, selv når det ikke er barn i setet. Beltestyringene justeres automatisk når du justerer høyden på hodestøtten, slik at sikkerhetsbeltet alltid er riktig plassert for korrekt tilpasning for barnet ditt.

Når barnet vokser og skuldrene blir større, sikrer den V-formede rygstøtten en komfortabel passform gjennom utviklingen.

 

Produktegenskaper:

- XP-PAD gir ekstra beskyttelse når barnet er sikret med et 3-punkts sikkerhetsbelte. Laget i støtabsorberende skum og under en eventuell frontkollisjon vil den avlede opptil 30%* av støtkreftene bort fra barnets nakke.

- Hodestøtten justeres enkelt til riktig posisjon, rett over ditt barns skuldre, til og med mens de sitter i setet. Hodestøtten er ergonomisk designet til å søtte ditt barns hode når de sover.

- V-formet ryggstøtte designet for å gi optimal støtte til ditt voksende barn, samtidig som den gir mer plass til rygg og skuldre. Ryggstøtten justeres automatisk for å          tilpasse seg vinkelen på bilsetet, noe som gjør at den passer bedre i bilen.

- Høy rygg beskytter barnet ditt på 3 ulike måter; Seteskallet beskytter barnet fra hodet til hoftene, spesielt ved sidekollisjoner. Øvre og nedre beltesprekkene sørger for    at beltet strammes i riktig posisjon. Den polstrede nakkestøtten beskytter barnets hode og nakke komfortabelt.

- Avtakbart setetrekk slik at du enkelt kan rengjøre trekket i vaskemaskinen.

 

Produktspesifikasjoner:

- Forovervendt installasjon.

- 15-36 kg.

- Dimensjoner (HxBxD): 67-68x48x39 cm.

- Produktvekt: 6,9 kg.

 

 

*Britax-tester 2013

Tilleggsinformasjon

Tilgjengelig på nett Ja

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Produktomtale for: Bilstol, Kidfix XP, Britax, Storm Grey

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Stjernerangering