Meny
Meny
-31% Rabatt

Bilstol, Pallas S-Fix, Cybex, Pepper Black, 9-36 kg

Varekode: 518000929

Pallas S-Fix er en 2-i-1 stol som kan brukes fra 9 mnd - 12 år.

Vanlig pris 3 599,-

Special Price 2 499,-

Tilgjenglighet: Utsolgt

  • Gratis frakt over 799,-
  • Kjøp nå - betal senere

Detaljer

Pallas S-Fix 2i1 setet vokser med barner og tilbyr utmerket sikkerhet for barn opp til 12 år.

S-fix tilbyr ultimat sikkerhet og komfort, og ettersom den vokser med barnet, kan den brukes i mer enn 11 år. I gruppe 1 gir den justerbare sikkerhetsputen økt trygghet i møteulykker sammenlignet med konvensjonelle fem-punkts-beltestoler. Med en enkel forvandling gjøres stolen om til den prisbelønte Gruppe 2/3-stolen Solution M-Fix.

Den kan også brukes i bilder uten ISOFIX.  Sikkerhetssonen er utstyrt med en justerbar sikkerhetspute som garanterer sikkerheten ved frontkollisjoner uten å begrense barnet. Samtidig som det innovative LSP System Plus gir ultimate beskyttelse ved sidekollisjoner. Den behagelige hvileposisjonen og den justerbare hodestøtten gjør stolens imponerende tilbud av funksjoner komplett. 

Den justerbare sikkerhetsputen minimerer risikoen for nakkeskader.Kraften ved en frontkollisjon fordeles over sikkerhetsputen og absorberes av dennes kollisjonsabsorberende materiale. Systemet kan sammenlignes med en oppblåst kollisjonspute og bidrar vesentlig til å minske kollisjonskraften ved en eventuell ulykke. Beltet skader dermed ikke barnet, samtidig som det utsatte hode-nakke-skulder-partiet og indre organer er godt beskyttet. 

Sidekollisjonssystemet L.S.P. System Plus absorberer kollisjonskraften på et tidlig stadium. Kraften ved en kollisjon absorberes i en lineær serie av reaksjoner gjennom sideputene og langs skulder- og hodebeskyttelsen. 

Stolen har en komfortabel hvileposisjon som garanterer en avslappet og behagelig reise. Hvilefunksjonen er letthåndterlig og kan manøvreres med bare en hånd fra fremsiden av stolen.

Med den patenterte 3-posisjons-nakke- og hodestøtten hindres barnets hode fra å falle framover i søvne. Denne revolusjonerende teknologi flytter trygt balansepunktet fra barnets hode noe bakover og hindrer det fra å falle fremover når barnet sover. Ved en sidekollisjon er barnets ømtålige hode innenfor sikkerhetssonen på stolen og garantert optimal beskyttelse. Dessuten har den patenterte 3-posisjons-nakke- og hodestøtten en behagelig sovestilling og gir dermed en sikrere og mer avslappende reise. 

 

Produktegenskaper:

-11-posisjons høydejusterbar nakke- og hodestøtte for perfekt passform. 

- Patentert nakkestøtte med hvilestilling.

- Integrert L.S.P.-system.

- Avtagbart stol-innlegg.

- Justerbar ryggstøtte.

- Isofix-tilkobling = Høyere sikkerhet og mer stabilitet. 

Produktspesifikasjoner:

- Trekket kan vaskes i maskin på 30 grader. 

- Stolen er i Gruppe 1 og kan senere endres til Gruppe 2 og 3. Kan brukes mellom 9-36 kg (ca 9 måneder til 12 år). 

- Dimensjoner (LxBXH): 43x50x68,5 cm.

- Vekt 11,2 kg.

 

Tilleggsinformasjon

Tilgjengelig på nett Ja

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Produktomtale for: Bilstol, Pallas S-Fix, Cybex, Pepper Black, 9-36 kg

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Stjernerangering