Meny
Meny

Bilstol, Sirona, Cybex, Stardust Black, 0-18 kg

Varekode: 517000057

Cybex Sirona en sikker bakovervendt bilstol, brukes fra fødsel til 18 kg (ca. 4 år).

  • Fast frakt 49,-
  • Kjøp nå - betal senere

Detaljer

Cybex Sirona en sikker bakovervendt bilstol, brukes fra fødsel til 18 kg (ca. 4 år).

En bakovervendt bilstol reduserer risikoen for skade ved en frontkollisjon med mer enn 80% sammenlignet med en tradisjonell fremovervendt bilstol med selesystem fordi kreftene i en krasj fordeles over et større område.*

 

Førende forbrukerorganisasjon anbefaler derfor at barn forblir i bakovervendte bilstoler også utover gruppe 0+.

Med fremragende sikkerhetsnivå og smarte funksjoner ble Sirona tildekt Testvinner av Tysklands førende forbruker testorganisasjon i Stiftung Warentest 6/2012. 

*ifølge undersøkelser foretatt av VTI - Statens Väg- og transportforskningsinstitutt (rapport 489A, 2003)

 

 Produktegenskaper:

- Et smart 360° rotasjonssystem gjør det enkelt å skifte mellom bakovervendt og fremovervendt posisjon uten å måtte ta ut hele setet. Samtidig som det gjør det enklere å sette inn eller ta ut barnet av bilen ettersom 360° rotasjonen gjør at stolen enkelt kan vendes mot bilens dør.

- Ett-klikk-installasjon med ISOfix i både bakover- og fremovervendt posisjon muliggjør enkel installasjon og garanterer økt sikkerhet. Stolen trenger ingen ytterligere fastgjørelse. Støttebenet på forsiden hjelper med å absorbere kraften i tilfelle en kollisjon og gir ytterligere stabilitet. Montering med ISOfix-installasjon minimerer installasjonssfeil og optimerer den beskyttende effekten.

- En innovativ seat-to-chassis teknologi skaper en direkte forbindelse mellom bilstol og chassis. I tilfelle en ulykke overføres kraften fra kollisjonen til chassiset, som samtidig aktiverer de sikkerhetsmessige funksjonene i bilen og bilstolen, prosessen med å fordele kraften på tidligst mulig stadie i en ulykke blir igangsatt. Patentanmeldt.

- Både ved bakover- eller framovervendt montering bruker Sirona justerbare lineære sidekollisjonsbeskyttelse (LSP system) absorberer kraften fra en sidekollisjon på et tidlig tidspunkt (patentanmeldt) i kombinasjon med hode- og skulderbeskytterne (patentanmeldt). L.S.P.-systemet kan stilles inn etter plassering av setet og bil.

- Justerbar sikkerhetspute med A.R.T.-teknologi reduserer risikoen for alvorlige nakkeskader uten å begrense barnet (patentanmeldt). Vi i Babycare anbefaler bakovervendt sikring av barn i bil så lenge som mulig, helst til fire år.

 

 Produktspesifikasjoner:

- Dimensjoner (DxBxH): 68x44x63,5 cm.

- Vekt: 15 kg

- ECE R 44/04 godkjent, Gr. 0+/1.

- Trekket kan maskinvaskes på 30°c

- Utviklet og designet i Tyskland

Tilleggsinformasjon

Tilgjengelig på nett Ja

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Produktomtale for: Bilstol, Sirona, Cybex, Stardust Black, 0-18 kg

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Stjernerangering

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.