Meny
Meny

Bilstol, Swingfix M i-size, Britax, Grey marble, 60-105 cm

Varekode: 2000031027

Swingifx M i-size er det mest fleksible oppfølger til enhver babystol, og passer fra 60 - 105 cm). Sideveis rotasjon mot den åpne bildøren gjør det enkelt å plassere barnet i setet å feste sikkerhetsselen. Alt kombinert med et stilig og moderne design og Britax ekspertise innen bilsikkerhet for barn - for din trygghet på enhver reise.

Swingifx M i-size har blitt testet av ADAC (ADAC Online 10/2018) og fikk vurderingen «GOD» og karakteren 1,7.

Vanlig pris 6 295,-

Special Price 4 995,-

Tilgjenglighet: 10+ på lager

  • Gratis frakt over 799,-
  • Kjøp nå - betal senere

Detaljer

Swingifx M i-size er det mest fleksible oppfølger til enhver babystol, og passer fra 60 - 105 cm). Setet med 90° rotasjon, tilbyr setet maksimal komfort for både foreldre og barn. Sideveis rotasjon mot den åpne bildøren gjør det enkelt å plassere barnet i setet å feste sikkerhetsselen. Alt kombinert med et stilig og moderne design og Britax ekspertise innen bilsikkerhet for barn - for din trygghet på enhver reise. Passer fra 60-105 cm//3 mnd til 4 år/18kg.

I løpet av sine første fire leveår vokser barnet omtrent 52 cm, det betyr at barnet vil ha vokst ut av åtte klesstørrelser før de fyller fire år. Swingfix M i-size byr på konstant komfort i denne perioden. Med tolv hvileposisjoner, inkludert en ergonomisk liggeposisjon for en nyfødt og forlenger beinplass for din "store" lille. Dette betyr maksimal komfort de første 1500 dagene i ditt barns liv.

Stolen har et stort antall innovative sikkerhetsfunksjoner; for eksempel den optimaliserte sidekollisjonsbekyttelsen SICT innvending, implementert med et spsielt stålelement inne i setet. Dette sørger for at ditt barn er best beskyttet i en ulykke, enten det er fordra, fra siden eller bakfra, noe som er bekreftet av den svenske PLUS-testen, en av de mest krevende testene for bilseter for barn.

 

Produktegenskaper:

- 90° rotasjon gjør at setet kan åpnes mot bildøren slik at det blir enkelt ta inn og uten babyen, samt feste sikkerhetsselen.

- Justerbar støttebøyle bidrar ikke bare til å forhindre at bilsetet velter i en kollisjon, den kan også justeres med hele åtte grader. Bøylen kan altså justeres enkelt mot bilens ryggstøtte og gir barnet ditt 10% ekstra beinplass.

- Integrert SICT inside gir barnet overlegen beskyttelse i tilfelle sidekollisjon. SICT inside beskytter mot støt og absorberer samtidig energi.

- Bakovervendt sikring i bil så lenge som mulig.

- Dype beskyttende sidevinger fungerer som en kokong som ytterligere absorberer støt fra sidekollisjoner.

- V-formet nakkestøtte som er spesielt designet for å kontrollere bevegelsen til barnets hode og gir optimal beskyttelse ved en sidekollisjon og samtidig maksimal komfort.

- Nakkestøtte og sele kan enkelt justeres fra forsiden av setet, slik at de passer barnets høyde.

- Myk neopren brystpolstring med høy yteevne passer komfortabelt på barnets bryst og bidrar til å redusere barnets bevegelse i tilfelle kollisjon og gjør 5-punksselene enda mer komfortabel. Kan også tas lett av for vask uten å innvirke selene.

- 5-punkts sikkerhetsselen vil fordele støtet fra en evt. kollisjon utover fem punkter; to over skuldrene, to ved hoftene og et ved selespennet mellom beina.

- Høydejusterbart støtteben gor ekstra stabilitet for bilstolen via gulvet på kjøretøyet. Det minimerer vipping og roterende bevegelser, og minsker kraften forover på barnet ditt i en kollisjon. Indikator viser når støttebenet er solid plassert i gulvet.

- Setetrekket tåler maskinvask og er lett å ta av uten å koble fra sikkerhetsselene.

 

Produktspesifikasjoner:

- Dimensjoner (BxHxD): 44x48x74 cm.

- Produktvekt: 15 kg

- I-size (ECE R-129) godkjent.

- Bakovervendt installasjon: 60-105 cm.

- Monteres med ISOfix og støtteben.

 

Tilleggsinformasjon

Tilgjengelig på nett Ja

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Produktomtale for: Bilstol, Swingfix M i-size, Britax, Grey marble, 60-105 cm

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Stjernerangering