Meny
Meny

Britax Kidfix III M, Cosmos Black

Varekode: 2000030985

Britax Kidfix III er et tilskudd i den populære og vellykkede KIDFIX-serien. Nytt design og et lengre seteområde sikrer mer komfort for både små og større barn. Stolen kombinerer Britax sin anerkjente SICT og SecureGuard for utmerket beskyttelse og sikrer at barn fra 3,5 til 12 år/15-36 kg er trygge og komfortable.

2 995,-

Tilgjenglighet: 5+ på lager

  • Gratis frakt over 499,-
  • Kjøp nå - betal senere

Detaljer

Kidfix III M er utformet for å være den mest komfortable høyryggede beltestolen på markedet med utmerket ergonomisk design som gir bedre komfort, selv på lengre reiser. Det dype seteområdet med myk fremre del gi en mer komfortabel og ergonomisk beinposisjon, selv for høyere barn. Den bredere V-formede ryggstøtten vokser med barnet, for å passe tett rundt mindre barn og gi mer plass etter hvert som de vokser til. Kidfix III M er basert på Britax sin prisbelønte KIDFIX-serie og har enestående sikkerhetsfunksjoner. Den bransjeledende SecureGuard bidrar til å holde hoftebeltet i en optimal posisjon over barnets bekken, mens SICT gir overlegen beskyttelse ved sidekollisjoner. Det hele kombineres med de store sidevingene for å gi barnet beskyttelse på alle kanter. Kidfix III M er designet, utviklet og produsert i Tyskland, og sikrer at barnet kan reise, ikke bare på en sikker måte, men også med stil.

 

Produktegenskaper:

- Dette høyryggede setet beskytter barnet ditt på 3 ulike måter; seteskallet beskytter barnet fra hodet til hoftene, spesielt ved sidekollisjoner. De øvre og nedre beltesprekkene sørger for at beltet strammes i riktig posisjon. Den polstrede nakkestøtten beskytter barnets hode og nakke komfortabelt.

- For å gi maksimal komfort selv for høyere barn er seteområdet ca. 20% større enn på tilsvarende modeller. Forbedret form og ekstra myk polstring gir en komfortabel og ergonomisk sittestilling på lengre turer.

- SecureGuard bidrar til å beskytte barnets sårbare mageregion med å legge til et ekstra (fjerde) kontaktpunkt til et 3-punktsbelte. SecureGuard holder hoftebeltet i en optimal posisjon over barnets hoftekam, dette bidrar til å redusere kreftene som rammer mageregionen ved en frontkollisjon med opptil 35%*, og samtidig gir det barnet frihet til å bevege seg under bilturen.

- SICT gir en overlegen beskyttelse av barnet ditt i en eventuell sidekollisjon, den reduserer kollisjonskraften i et sammenstøt ved å minimalisere distansen mellom bilen og setet, og deformeres for å absorbere energien før den treffer barnet. Juster SICT på den siden av bilsetet som er nærmest døren for å dra nytte av beskyttelsen.

- Hodestøtten er designet spesielt for eldre barn, når du bruker 3-punkts sikkerhetsbelte for å sikre dem i bilsetet. Den kan enkelt justeres til den riktige posisjonen, rett over barnets skuldre, med en hånd, til og med mens de sitter i setet. Hodestøtten er i tillegg ergonomisk designet til å støtte ditt barns hode når det sovner.

- Den V-formede ryggstøtten er designet for å gi optimal støtte til ditt voksende barn, samtidig som den gir mer plass til rygg og skuldre. I tillegg justeres ryggstøtten automatisk for å tilpasse seg vinkelen på bilsetet, noe som gjør at den passer bedre i bilen og barnets posisjon blir komfortabel.

- Trekken på stolen kan enkelt tas av og vaskes i maskin. 

 

Produktspesifikasjoner:

- Dimensjoner (HxBxD): 67-85x54x43 cm.

- Produktvekt: 7,5 kg.

- 15-36 kg.

- R44 group 2/3 godkjent.

- Beltemontert.

- Kan festes med ISOfix-festepunkt, dette sikrer en fast og sikker forbindelse mellom barnesetet og bilen, selv når barnet ikke sitter i setet.

 

*Britax Römer interne tester med en Q6-dukke, som representerer en gjennomsnittelig 6-åring.

Tilleggsinformasjon

Tilgjengelig på nett Ja

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Produktomtale for: Britax Kidfix III M, Cosmos Black

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Stjernerangering