Meny
Meny

Britax Kidfix² S, Blue marble

Varekode: 2000031442

Britax Kidfix² S er et tilskudd i den populære og vellykkede KIDFIX-serien. 

Vanlig pris 2 995,-

Special Price 2 199,-

Tilgjenglighet: Utsolgt

  • Gratis frakt over 499,-
  • Kjøp nå - betal senere

Detaljer

Kidfix² S vokser med barne fra ca. 3 1/2 til 12 år. Den bredere V-formede ryggstøtten vokser med barnet, for å passe tett rundt mindre barn og gi mer plass etter hvert som de vokser til. Kidfix² S er basert på Britax sin prisbelønte KIDFIX-serie og har enestående sikkerhetsfunksjoner. Den bransjeledende SecureGuard bidrar til å holde hoftebeltet i en optimal posisjon over barnets bekken, mens SICT gir overlegen beskyttelse ved sidekollisjoner. Det hele kombineres med de store sidevingene for å gi barnet beskyttelse på alle kanter. Kidfix² S er designet, utviklet og produsert i Tyskland, og sikrer at barnet kan reise, ikke bare på en sikker måte, men også med stil.

 

Produktegenskaper:

- Dette høyryggede setet beskytter barnet ditt på 3 ulike måter; seteskallet beskytter barnet fra hodet til hoftene, spesielt ved sidekollisjoner. De øvre og nedre beltesprekkene sørger for at beltet strammes i riktig posisjon. Den polstrede nakkestøtten beskytter barnets hode og nakke komfortabelt.

- SecureGuard bidrar til å beskytte barnets sårbare mageregion med å legge til et ekstra (fjerde) kontaktpunkt til et 3-punktsbelte. SecureGuard holder hoftebeltet i en optimal posisjon over barnets hoftekam, dette bidrar til å redusere kreftene som rammer mageregionen ved en frontkollisjon med opptil 35%*, og samtidig gir det barnet frihet til å bevege seg under bilturen.

- SICT gir en overlegen beskyttelse av barnet ditt i en eventuell sidekollisjon, den reduserer kollisjonskraften i et sammenstøt ved å minimalisere distansen mellom bilen og setet, og deformeres for å absorbere energien før den treffer barnet. Juster SICT på den siden av bilsetet som er nærmest døren for å dra nytte av beskyttelsen.

- Hodestøtten er designet spesielt for eldre barn, når du bruker 3-punkts sikkerhetsbelte for å sikre dem i bilsetet. Den kan enkelt justeres til den riktige posisjonen, rett over barnets skuldre, med en hånd, til og med mens de sitter i setet. Hodestøtten er i tillegg ergonomisk designet til å støtte ditt barns hode når det sovner.

- Den V-formede ryggstøtten er designet for å gi optimal støtte til ditt voksende barn, samtidig som den gir mer plass til rygg og skuldre. I tillegg justeres ryggstøtten automatisk for å tilpasse seg vinkelen på bilsetet, noe som gjør at den passer bedre i bilen og barnets posisjon blir komfortabel.

- En bilstol med seterygg er det sikreste alternativet for barnet, og det anbefales derfor å bruke høyrygget beltestol så lenge som mulig. For større fleksibilitet kan du også fjerne ryggstøtten når barnet når en høyde på 135 cm og takket være SecureGuard og belteklipsen kan kjøreøtyets sikkerhetsbelte plasseres optimalt selv uten ryggstltten.

- Trekket på stolen kan enkelt tas av og vaskes i maskin. 

 

Produktspesifikasjoner:

- Dimensjoner (HxBxD): 67-85x54x39 cm.

- Produktvekt: 7,2 kg.

- 15-36 kg.

- R44 group 2/3 godkjent.

- Beltemontert.

- Kan festes med ISOfix-festepunkt, dette sikrer en fast og sikker forbindelse mellom barnesetet og bilen, selv når barnet ikke sitter i setet.

 

Tilleggsinformasjon

Tilgjengelig på nett Ja

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Produktomtale for: Britax Kidfix² S, Blue marble

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Stjernerangering