Meny
Meny
-40% Rabatt

Axkid Modukid Base, Black

Varekode: 21020003

Axkid Modukid Base er en del av vårt Modul-system som består av en base og to bilstoler, Axkid Modukid Infant for nyfødt og Axkid Modukid Seat for barn opp til ca 4 år. 

Vanlig pris 1 990,-

Special Price 1 195,-

Tilgjenglighet: Utsolgt

  • Gratis frakt over 499,-
  • Kjøp nå - betal senere

Detaljer

Axkid Modukid Base er en del av vårt Modul-system som består av en base og to bilstoler, Axkid Modukid Infant for nyfødt og Axkid Modukid Seat for barn opp til ca 4 år. Vi vet at ingen familier er like. Den travle timeplanen for foreldre er imidlertid felles for oss alle. Under utvikling av Axkid Modukid Modular-system hadde vi dette i tankene og takket være rask og enkel montering , vil du ha mer tid til ting som betyr noe. Axkid Modukid er den ideelle løsningen for familier i en travel hverdag som ønsker høy sikkerhet og god komfort for barnet.

Funksjonen med 6 justerbare posisjoner på Axkid Modukid Basen sikrer at barnet ditt sitter komfortabelt ettersom barnet vokser, i og med at du kan velge mellom kompakt montering til de minste barna og mer benplass til de større som lar barnet ditt sitte bakovervendt lengre. Takket være løsningen med å endre benplassen slik, kan Modul-systemet passe i både små og store biler. Basen er utstyrt med ISOFIX armer som har 4 justerbare posisjoner som sikrer en mer stabil og trygg montering i både Axkid Modukid Infant og i Axkid Modukid Seat. ISOFIX armene har innebygde sikkerhetsindikatorer med farge, , et klikk system med knapp for frontbøylen og lyd på støttebenet. Axkid Modukid Base brukes til Axkid Modukid Infant for nyfødt, 40-75 cm og opp til 13 kg og Axkid Modukid Seat for de større barna, 61-105 cm og opp til 18 kg, ca 4 år.

Tilleggsinformasjon

Tilgjengelig på nett Ja

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Produktomtale for: Axkid Modukid Base, Black

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Stjernerangering