Meny
Meny

Bilstolpakke - Besafe izi Combi X4 Premium Black Inkl. Baksetespeil og Setebeskytter

Varekode: BESAFE-IZICOMBI-PACK

BeSafe Premium Car Interior Black – alt annet enn ordinært

Vi kan nå tilby et begrenset antall av BeSafes populære, praktiske og svært trygge bilbarnestol iZi Combi X4 ISOfix, med det eksklusive trekket Premium Car Interior Black.

3999,-


6647,-

Pris som konfigurert: kr 6 647,00

Tilgjenglighet: Utsolgt

Tilgjenglighet: Utsolgt

3999,-


6647,-

  • Fast frakt 49,-
  • Kjøp nå - betal senere

Detaljer

BeSafe Premium Car Interior Black – alt annet enn ordinært

Vi kan nå tilby et begrenset antall av BeSafes populære, praktiske og svært trygge bilbarnestol iZi Combi X4 ISOfix, med det eksklusive trekket Premium Car Interior Black.

 

iZi Combi X4 ISOfix er kompakt og fleksibel: Den kan monteres helt inntil bakseteryggen når barnet er lite — noe som kan gi deg hele ti centimeter ekstra benplass foran. De justerbare ISOfix-armene gjør at bilbarnestolen kan flyttes utover etter hvert som barnet vokser. Stolen kan også monteres fremovervendt. Bilbarnestolen har fempunkts internbelter med magneter, svært enkel montering og justering, og gir barnet god komfort og hvilestilling. iZi Combi X4 ISOfix har nå også BeSafes unike innovasjon SIP+, som gir barnet ditt et ekstra lag med beskyttelse.

 

ISOfix-armenes lengde kan justeres i trinn. Denne unike innovasjonen fra BeSafe betyr at du kan justere bilstolen etter hvordan du ønsker å utnytte plassen i bilen! Klare indikatorer på både ISOfix armene og støttebenet gir beskjed når stolen er korrekt montert, noe som gir en ekstra sikkerhet for foreldre. iZi Combi X4 ISOfix kan også monteres fremovervendt (med beltemontering). Nakkestøtten og internbeltene kan enkelt justeres i en enkel håndvending og gir hele 8 forskjellige høydeposisjoner.

 

BeSafe iZi Combi X4 ISOfix tilbyr en av de beste soveposisjonene tilgjengelig på markedet og gir barnet ditt en meget komfortabel reise i bilen. Soveposisjonene kan enkelt justeres i flere trinn under turen, noe som forhindrer at barnets hode faller fremover når barnet sover.

 

Bilbarnestolen er utviklet av testvinnende gener! Dette er i prinsippet den samme stolen som testvinneren iZi Kid X2 i-Size og etterfølgeren iZi Kid X3 i-Size når den brukes bakovervendt, og stolen gir barnet den beste beskyttelsen, komforten og brukervennligheten. Den eneste forskjellen mellom disse bilbarnestolene er at iZi Combi X4 ISOfix også kan monteres forovervendt. BeSafe anbefaler at barn sitter bakovervendt så lenge som mulig, og minimum til de er fire år.

 

Det eksklusive Premium Car Interior Black-trekket reflekterer utseendet til de nyeste trendene innen bilinteriører, og byr på høykvalitetstekstil ,  og ekstra polstring for enda bedre komfort og slitestyrke.

 

Når det gjelder bilbarnestoler, fortjener barna deres det sikreste innen design og det beste innen komfort. Men det bør ikke bety en bilbarnestol som ser mindre elegant ut, eller som ikke passer til resten av bilinteriøret ditt. Med det nyeste BeSafe Premium Car Interior Black-trekket, kan barnet ditt reise med stil – akkurat som deg.

 

Å være i forkant av bilinteriør-trendene er nok et eksempel på at BeSafe leder an utviklingen i bilbarnestol-design. BeSafes designteam har gjort omfattende research i bilinteriører og besøkt en rekke bilforhandlere for å se hva som skjer med luksusbiler. I tillegg til høyeste grad av komfort, og fantastiske kvalitetsdetaljer, kan setetrekk virkelig løfte en bil til luksus-status.

 

BeSafes elegante Premium Car Interior Black-trekk benytter disse egenskapene for å passe perfekt til utseendet på moderne bilinteriører. Den vakre, franske sømmen gir en slående kontrast til den rike, dype sortfargen i trekket. Det er disse små detaljene som gir deg det beste fra luksusbil-interiører, overført til en bilbarnestol. BeSafe har også tatt med viktige komfortegenskaper som ekstra polstring, med dobbel tykkelse på skummaterialet mange steder under trekket. Tekstilet er av høyeste kvalitet , og scorer ekstremt høyt på slitestyrke, og er svært mykt og holdbart. Selvfølgelig er trekket vaskbart, siden livet med barn ikke alltid er en luksuriøs og stilfull reise…! Fremfor alt, vil vi at barnet ditt skal reise sikkert og komfortabelt. BeSafes iZi Combi X4 ISOfix gir deg ro i sjelen på disse områdene, mens vår nye Premium Car Interior Black sikrer at du ikke behøver å ofre stil for å få det aller beste i innovativ design. Akkurat som alt annet BeSafe lager, er den alt annet enn ordinær.

 

ECE R44-04-godkjent for bakovervendt montering: 0-18 kg

ECE R44-04-godkjent for fremovervendt montering: 9-18 kg

Montering bakovervendt: ISOfix

Montering fremovervendt: trepunktsbelte

 

Produktspesifikasjoner:

- ECE R44-04 godkjent for bakovervendt instillasjon, gruppe 0+/1: 0-18 kg.

- ECE R44-04 godkjent for fremovervendt installasjon, gruppe 1: 9-18 kg.

- Installasjon bakovervendt: ISOfix.

- Installasjon fremovervendt: 3-punktsbelte.

Tilleggsinformasjon

Tilgjengelig på nett Ja

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Produktomtale for: Bilstolpakke - Besafe izi Combi X4 Premium Black Inkl. Baksetespeil og Setebeskytter

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Stjernerangering