• Hjem
 • Kampanjer
 • Bilstolpakke, BeSafe iZi Go Modular X1 Anthracite Mesh + Base + iZi Modular A X1, Anthracite Mesh
Laster ...
SKU
PACK-PRE-BS-ANT-TRIO

Bilstolpakke, BeSafe iZi Go Modular X1 Anthracite Mesh + Base + iZi Modular A X1, Anthracite Mesh

Komplett premium bilstolpakke fra BeSafe!

Innovativt design for trygge og komfortable reiser. Opptil 8 ganger bedre luftgjennomstrømning med BeSafes nye 3D Mesh-stoff*. Med BeSafe 3D Mesh har sommerens eventyr aldri vært mer komfortable!

BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size: Denne baby-bilstolen er det første setet i det populære iZi Modular-konseptet, som består av en baby-bilstol, en småbarns-bilstol og en ISOfix-base som kan brukes med begge disse. BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size passer på den samme ISOfix-basen som forgjengeren, og har fått tre nye funksjoner basert på tilbakemeldinger BeSafe har fått fra foreldre, i tillegg til at bilsetet i tar sikkerheten og komforten til et nytt nivå.- Modular base er inkludert i denne pakken.

kr 10 393,00
Utsolgt
 • Tilgjengelig umiddelbart
 • Rask levering
 • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

BeSafe iZi Go Modular X1 - Antracite Mesh

Innovativt design for trygge og komfortable reiser.
Opptil 8 ganger bedre luftgjennomstrømning med BeSafes nye 3D Mesh-stoff*.
Med BeSafe 3D Mesh har sommerens eventyr aldri vært mer komfortable!

BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size: Denne baby-bilstolen er det første setet i det populære iZi Modular-konseptet, som består av en baby-bilstol, en småbarns-bilstol og en ISOfix-base som kan brukes med begge disse. BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size passer på den samme ISOfix-basen som forgjengeren, og har fått tre nye funksjoner basert på tilbakemeldinger BeSafe har fått fra foreldre, i tillegg til at bilsetet i tar sikkerheten og komforten til et nytt nivå.- Modular base selges separat.

Vi kan alle føle oss litt ukomfortable på varme dager. Også på lange bilturer eller når vi er aktive utendørs med barnet. Vi blir derfor ikke det minste overrasket hvis du som forelder blir litt misunnelig på hvor behaglig den nye Peak Mesh tekstilen som kommer på utvalgte BeSafe bilstoler og i bæreselen BeSafe Haven™ er.

Mesh-stoffet har åpen struktur og et mellomlag med 3D-struktur. På den måten ledes varme og fuktighet bort fra barnet, mens luften får strømme fritt gjennom lagene.

Med dette systemet gir BeSafe 3D Mesh-stoffet opptil 8 ganger bedre luftgjennomstrømning i utvalgte bilstoler* og opptil 4 ganger bedre i bæreselen BeSafe Haven™**.

I BeSafe Haven er det også byttet ut det myke stoffet på innsiden med en blanding av bomull, TENCEL™ og lin. Linet gjør stoffet ekstra lett og luftig, slik at materialet blir opptil 2,5 ganger mer gjennomtrengelig for luft***.

 

Produktspesifikasjoner:

- Gruppe 0

- 40-75 cm

- Max 13 Kilo (ca 12 mnd)

 

De mest moderne sikkerhetsfunksjonene

 • Avansert beskyttelse for hode-området med den innovative Dynamic Force Absorber™
 • Ekstra Side Impact Protection (SIP+) absorberer opptil 20 % mer av kreftene
 • Fempunkts internbelter for økt stabilitet ved sidekollisjon
 • Brede internbelter og skulderpolstringer fordeler kreftene over et større område, for økt sikkerhet
 • Godkjent etter det nyeste UN R129 (i-Size)-regelverket

Avansert komfort skreddersydd for babyer

 • Myk Newborn Hugger™ med smart plassert kilepute for stabilitet, støtte og en optimalisert sittestilling for nyfødte
 • Nydesignet hodestøtte-område med mer plass for babyens hode
 • Høykvalitetsmaterialer
 • Internbeltene og hodestøtten kan enkelt justeres med ett håndgrep
 • Fleksibel og dyptrekkende solskjerm med UPF50+, som kan brukes uavhengig av bærehåndtaket
 • Sertifisert som særlig rygg-vennlig av den tyske organisasjonen AGR

Smarte funksjoner for fleksible hverdagsreiser

 • Klikkes enkelt fast på iZi Modular i-Size-basen
 • Magnetic Belt Assistants™ gjør det enkelt å få barnet inn og ut av baby-bilstolen
 • En av de letteste i-Size-godkjente baby-bilstolene på markedet
 • Ergonomisk formet bærehåndtak som forhindrer at baby-bilstolen slår mot hoften når den bæres
 • Kan enkelt klikkes fast på de fleste ledende barnevognunderstell, for å gi et Travel System
 • Løsnes enkelt fra barnevognunderstellet, ved hjelp av to ulike utløserhåndtak-muligheter som gjør disse tilgjengelig, uansett barnevogn
 • Maskinvaskbart trekk som er enkelt å ta avBeSafe iZi Modular A X1 - Antracite Mesh


Det revolusjonerende beltesystemet har de eneste internbeltene som hjelper foreldrene med å feste barnet.  Opptil 8 ganger bedre luftgjennomstrømning med BeSafes nye 3D Mesh-stoff*

BeSafe iZi Modular A X1 i-Size: Setet med “A” i navnet er nesten identisk med iZi Modular X1 i-Size, men har i tillegg Active Retract Harness™. Det revolusjonerende beltesystemet som er de eneste selene som hjelper foreldrene med å feste barnet. De har en avansert tilbaketrekkingskonstruksjon på innsiden med selvstramming av beltene. På den måten skyver man ganske enkelt opp beltene på innsiden av skulderputene for tilpasning, og så er det gjort!

Mesh-stoffet har åpen struktur og et mellomlag med 3D-struktur. På den måten ledes varme og fuktighet bort fra barnet, mens luften får strømme fritt gjennom lagene.

Med dette systemet gir BeSafe 3D Mesh-stoffet opptil 8 ganger bedre luftgjennomstrømning i utvalgte bilstoler* og opptil 4 ganger bedre i bæreselen BeSafe Haven™**.

I BeSafe Haven har er det byttet ut det myke stoffet på innsiden med en blanding av bomull, TENCEL™ og lin. Linet gjør stoffet ekstra lett og luftig, slik at materialet blir opptil 2,5 ganger mer gjennomtrengelig for luft***.

Med BeSafe 3D Mesh har sommerens eventyr aldri vært mer komfortable.

Avanserte innovasjoner for overlegen sikkerhet » Innebygget sidekollisjonsbeskyttelse (SIP) i bilbarnestol-skallet » Ekstra sidekollisjonsbeskyttelse (SIP+) som enkelt skyves fast på bilbarnestol-skallet » Beskyttende og myk hodestøtte med innovative Dynamic Force Absorber™ » Godkjent etter det nyeste UN R129- (i-Size)reglementet » Lar barn reise 5x sikrere bakovervendt til rundt fire års alder

Komfort som tilpasses til og vokser med barnet » Ergo-Move Shoulder Pads™ gir barnet bedre plass til å bevege armene » Tre-trinns justerbar benplass for ekstra plass på lengre bilturer » Two-Fit Cushions™ for individuell tilpasning til barnet » 10-trinns justerbar hodestøtte for å vokse med barnet » God luftgjennomstrømming med ventilasjonssystem i ryggen » Ettgreps-justering av hodestøtten og internbeltene » Høykvalitetsmateriale

Unikt beltesystem som er utrolig praktisk i hverdagen » Active Rectract Harness™ er til god hjelp for å få selene riktig festet rundt barnet » Magnetic Belt Assistants™ gjør det enkelt å ta barnet ut av og inn i bilbarnestolen » Ett-klikks-montering med iZi Modular i-Size base » Justerbare hvilestillinger selv etter montering » Kan enkelt og fleksibelt flyttes mellom biler, siden bilbarnestol-skallet er separat fra basen » Optiske og lyd-indikatorer for monteringstilbakemeldinger » Låsbare ISOfix-armer i basen gjør montering enkelt selv i biler der ISOfix-ankrene er montert dypt mellom seteputene.

 

Produktinformasjon:

- Stående høyde: bakovervendt 61-105 cm, fremovervendt 88-105 cm

- Maks. vekt: 18 kg

- Alder: cirka 6 måneder til 4 år [Forbehold om alder]

- Montering: ISOfix med base

- Retning: bakovervendt og fremovervendt

- Godkjenning: UN R129 (i-Size)

- Base selges separat

Vi hjelper deg!

  © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede