Meny
Meny
-18% Rabatt

Cybex Sirona Q i-size Stardust Black inkl. base

Varekode: 517000641

Cybex Sirona Q i-size oppfyller de nye i-size europeiske krav og forskrifter for bilseter.

Vanlig pris 5 499,-

Special Price 4 499,-

Tilgjenglighet: Utsolgt

  • Fast frakt 49,-
  • Kjøp nå - betal senere

Detaljer

Cybex Sirona Q i-size oppfyller de nye i-size europeiske krav og forskrifter for bilseter. De nye i-size forskriftene sier at barn i alderen 15 mnd og under må reise i et bakovervendt barnesete, som er sett på som det sikreste transportmiddelet av mange eksperter, inkludert forbruker- og helseorganisasjoner som ADAC pg den tyske uavhengige forbrukertestorganisasjonen Stiftung Warentest. med Sirona Q i-size kan barnet bli transportert i en bakovervendt posisjon fra fødsel til de når 105 cm (ca. 4 år) takket være et nyfødt innlegg som er tilgjengelig separat. Nytt intelligent design betyr at selv større barn har god benplass til å sitte komfortabelt, og det tar ikke opp for mye plass heller. Sirona Q i-size kan enkelt installeres i mindre biler. Andre funksjoner som en-hånds hvilestilling gir ekstra komfort og gjør hverdagen enklere.

 Produktegenskaper:

- Et smart 360° rotasjonssystem gjør det enkelt å skifte mellom bakovervendt og fremovervendt posisjon uten å måtte ta ut hele setet. Samtidig som det gjør det enklere å sette inn eller ta ut barnet av bilen ettersom 360° rotasjonen gjør at stolen enkelt kan vendes mot bilens dør.

- Ett-klikk-installasjon med ISOfix i både bakover- og fremovervendt posisjon muliggjør enkel installasjon og garanterer økt sikkerhet. Stolen trenger ingen ytterligere fastgjørelse. Støttebenet på forsiden hjelper med å absorbere kraften i tilfelle en kollisjon og gir ytterligere stabilitet. Montering med ISOfix-installasjon minimerer installasjonsfeil og optimerer den beskyttende effekten.

- En innovativ seat-to-chassis teknologi skaper en direkte forbindelse mellom bilstol og chassis. I tilfelle en ulykke overføres kraften fra kollisjonen til chassiset, som samtidig aktiverer de sikkerhetsmessige funksjonene i bilen og bilstolen, prosessen med å fordele kraften på tidligst mulig stadiet i en ulykke blir igangsatt. Patentanmeldt.

- Både ved bakover- eller framovervendt montering bruker Sirona justerbare lineære sidekollisjonsbeskyttelse (LSP system) absorberer kraften fra en sidekollisjon på et tidlig tidspunkt (patentanmeldt) i kombinasjon med hode- og skulderbeskytterne (patentanmeldt). L.S.P.-systemet kan stilles inn etter plassering av setet og bil.

- Justerbar sikkerhetspute med A.R.T.-teknologi reduserer risikoen for alvorlige nakkeskader uten å begrense barnet (patentanmeldt). Vi i Babycare anbefaler bakovervendt sikring av barn i bil så lenge som mulig, helst til fire år.

 

 Produktspesifikasjoner:

- Dimensjoner (DxBxH): 71x44x63,5 cm.

- Vekt: 15 kg

- UN R129

- Trekket kan maskinvaskes på 30°c

- Utviklet og designet i Tyskland

Tilleggsinformasjon

Tilgjengelig på nett Ja

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Produktomtale for: Cybex Sirona Q i-size Stardust Black inkl. base

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Stjernerangering