Meny
Meny
-19% Rabatt

Cybex Sirona S i-size inkl. base, premium black

Varekode: 519000983

Ikke mer vonde løft og ryggsmerter når ungen skal inn og ut av bilsetet med den innovative enhånds 360° rotasjonsmekanismen. Cybex Sirona S i-size kan brukes bakovevendt helt opp til 105 cm, ca. 4 år.

Vanlig pris 5 299,-

Special Price 4 299,-

Tilgjenglighet: Utsolgt

  • Fast frakt 49,-
  • Kjøp nå - betal senere

Detaljer

Cybex Sirona S i-size oppfyller de nye i-size europeiske krav og forskrifter for bilseter. De nye i-size forskriftene sier at barn i alderen 15 mnd og under må reise i et bakovervendt barnesete, som er sett på som det sikreste transportmiddelet av mange eksperter, inkludert forbruker- og helseorganisasjoner som ADAC pg den tyske uavhengige forbrukertestorganisasjonen Stiftung Warentest. med Sirona Q i-size kan barnet bli transportert i en bakovervendt posisjon fra fødsel til de når 105 cm (ca. 4 år) takket være et nyfødt innlegg som er tilgjengelig separat. Nytt intelligent design betyr at selv større barn har god benplass til å sitte komfortabelt, og det tar ikke opp for mye plass heller. Sirona Q i-size kan enkelt installeres i mindre biler. Andre funksjoner som en-hånds hvilestilling gir ekstra komfort og gjør hverdagen enklere.

 

Produktegenskaper:

- Et smart 360° rotasjonssystem gjør det enkelt å skifte mellom bakovervendt og fremovervendt posisjon uten å måtte ta ut hele setet. Samtidig som det gjør det enklere å sette inn eller ta ut barnet av bilen ettersom 360° rotasjonen gjør at stolen enkelt kan vendes mot bilens dør.

- Bakovervendt helt opp til 105 cm (18 kg/ca. 4 år).

- Driving direction controll (DDC) forhindrer at stolen brukes framovervendt for tidlig. Den kan tidligst brukes framovervendt når barnet er 16 mnd. og måler 76 cm. Vi anbefaler som TryggTrafikk bakovervendt sikring av barn i bil til minst 4 år.

- Ett-klikk-installasjon med ISOfix i både bakover- og framovervendt posisjon muliggjør enkel installasjon og garanterer økt sikkerhet. Stolen trenger ingen ytterligere fastgjørelse. Støttebenet på forsiden hjelper med å absorbere kraften i tilfelle en kollisjon og gir ytterligere stabilitet. Montering med ISOfix-installasjon minimerer installasjonsfeil og optimerer den beskyttende effekten.

- Den energireduserende teknologien i Sirona S i-size gir økt sikkerhet ved frontkollisjon. Den reduserer belastningen på barnets nakke med ca. 20% sammenlignet med eksisterende bilstoler på markedet.

- Både ved bakover- eller framovervendt montering bruker Sirona justerbare lineære sidekollisjonsbeskyttelse (LSP system) absorberer kraften fra en sidekollisjon på et tidlig tidspunkt (patentanmeldt) i kombinasjon med hode- og skulderbeskytterne (patentanmeldt). L.S.P.-systemet kan stilles inn etter plassering av setet og bil.

 

 Produktspesifikasjoner:

- Dimensjoner (DxBxH): 70x43x63,5 cm.

- Vekt: 15 kg

- UN R129

- Trekket kan maskinvaskes på 30°c

- Utviklet og designet i Tyskland

Tilleggsinformasjon

Tilgjengelig på nett Ja

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Produktomtale for: Cybex Sirona S i-size inkl. base, premium black

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Stjernerangering