Meny
Meny

Emmaljunga NXT90/60/F bag Lounge grey

Varekode: 30909

NXT bagen tilbyr et sikkert og tilrettelagt miljø for babyen. Bagen er lett og kompakt, men likevel romslig og komfortabel (76 cm lang) med myk madrass og praktisk fottrekk.

3 200,-

Tilgjenglighet: Utsolgt

  • Gratis frakt over 799,-
  • Kjøp nå - betal senere

Detaljer

NXT bagen tilbyr et sikkert og tilrettelagt miljø for babyen. Bagen er lett og kompakt, men likevel romslig og komfortabel (76 cm lang) med myk madrass og praktisk fottrekk. Kalesjen er skreddersydd med innebygd bærehåndtak. Legges enkelt sammen for transport eller lagring. Bagen er kompatibel med NXT 90, 90F og 60.

GRATIS «PLUSS - KUNDESERVICE» hos Babycare.

Produkter fra Emmaljunga er kvalitetsprodukter hvor du som kunde skal få topp service og oppfølging. Derfor tilbyr vi gratis «Pluss Kundeservice» i en lokal butikk dersom dette finnes i ditt nærområde. Du vil etter din bestilling bli tilbudt dette i en egen mail fra Babycare.no , som du kan takke ja eller nei til. Tilbudet er uten kostnad for deg som kunde. Dersom det mot formodning ikke skulle være en lokal Emmaljungaforhandler i vår kjede i ditt område, så vil vårt hovedkontor være ditt kontaktnett og sikre deg oppfølging av ditt nye Emmaljungaprodukt i tråd med retningslinjer og kvalitetsstandarder fra Emmaljunga. I våre lokale butikker som tilbyr «Pluss Kundeservice» vil du kunne få gratis service og oppfølging i butikken på stedet. Har du ytterligere spørsmål så er det bare å kontakte oss.

 

Følgende er inkludert: Bag, kalesje, madrass og fottrekk.

 

Produktegenskaper:

- Lett og kompakt, men likevel romslig og komfortabel.

- Skreddersydd kalesje med innebygd håndtak.

- Legges enkelt sammen for transport/lagring.

 

Produktspesifikasjoner:

- Anbefalt fra fødsel.

- Passer til NXT 90/90F/60.

- Vekt med kalesje, fottrekk og madrass: 4,1 kg.

- Innermål (LxBxH): 76x34x21 cm.

Tilleggsinformasjon

Tilgjengelig på nett Ja

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Produktomtale for: Emmaljunga NXT90/60/F bag Lounge grey

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Stjernerangering