Laster ...
SKU
END-VER-ASH

Endeløs Vertikal Setup, Kaos

Dette oppsettet blir fort en favoritt når det kommer til å gi ethvert rom et fresht utseende. Det fungerer like godt i gangen som på barnerommet, soverommet, kontoret eller i stuen. Mulighetene er nærmest uendelige når det gjelder hvordan dette oppsettet kan tilpasses ulike rom og stiler.

kr 3 299,00
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

KAOS Endeløs er et møbel med et patentert koblingssystem som gir det en unik fleksibilitet. Dette koblingssystemet kombinerer et vertikalt og et horisontalt oppsett, og kan monteres som vist på bildet eller speilvendt. Dette gjør at du kan bruke vertikale ribbevegger og horisontale oppsett hver for seg, enten nå eller senere.

I tillegg til denne fleksibiliteten, kan du også tilpasse Endeløs etter dine behov. Du kan legge til tekstilhyller og oppbevaringsposer hvis du trenger ekstra lagringsplass. Du kan også hekte på et skrivebord for å øke bordplassen, og du kan utvide møbelet med flere Endeløs-moduler.

Med dette fleksible og tilpasningsdyktige møbelet kan du skape et personlig og praktisk oppsett som passer dine behov og livsstil.

- Tilbehør selges separat

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede