Laster ...
SKU
SCF033-16

Flaske, Philips Avent, Natural Flow, 260ml

Philips Avent Natural-flaske med en ultramyk smokk har en mer brystlignende utforming. Kan enkelt kombineres med amming. Den brede, brystformede smokken med fleksibelt spiraldesign og komfortblader sikrer at babyen får tak naturlig, og gjør det enkelt å kombinere amming og mating med flaske.

kr 109,00
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

Philips Avent Natural-flaske med en ultramyk smokk har en mer brystlignende utforming. Kan enkelt kombineres med amming. Den brede, brystformede smokken med fleksibelt spiraldesign og komfortblader sikrer at babyen får tak naturlig, og gjør det enkelt å kombinere amming og mating med flaske. Den brede, brystformede smokken gir et naturlig tak på samme måte som et ekte bryst, og gjør det enkelt for babyen å få mat fra både bryst og flaske. 

Smokken har en ultramyk struktur, utviklet for å etterligne følelsen av brystet. Det fleksible spiraldesignet kombinert med de unike komfortbladene gir en fleksibel smokk og en mer naturlig mating uten at smokken faller sammen.

Anti-kolikkventil utformet for å holde luft vekk fra magen til babyen, for å redusere kolikk og ubehag. Philips Avent Natural-serien tilbyr forskjellige mykhetsnivåer på smokken og økende melkestrøm for alle utviklingstrinn.

På grunn av den unike formen er denne flasken enkel å holde og gripe i alle retninger for å gi maksimal komfort, selv med små babyhender.

Den brede flaskehalsen gjør det enkelt å rengjøre og fylle flasken. Den består bare av noen få deler, slik at den er enkel og rask å sette sammen. Bytt mellom brystpumpen, flasken og koppdelene, og lag det produktet som fungerer for deg, akkurat når du trenger det.

Philips Avent Natural-flasken er laget av et BPA-fritt* materiale (polypropylen)

 

Produktegenskaper:

- Naturlig tak på grunn av den brede brystformede smokken

- Ultramyk smokk utformet for å etterligne følelsen av brystet

- Fleksibelt spiraldesign kombinert med komfortblader

- Anti-kolikkventil utformet for å redusere kolikk og ubehag

- Smokker med forskjellige melkestrømhastigheter er tilgjengelig

- Ergonomisk form som gir maksimal komfort

- Enkel å bruke og ren, rask og enkel å sette sammen

- Kompatibel med Philips Avent Natural-serien

- Denne flasken er BPA-fri*

 

Produktspesifikasjoner:

- 0–12 måneder

- Materiale - Polypropylen, BPA fri

- Smokk - Silikon, BPA fri

 

 

 

 

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede