Meny
Meny

Gavesett, Option, Dr.Brown, Blå

Varekode: WB-03405

Praktisk gavesett fra Dr.Brown inneholder følgende; 2x270 ml wide-neck natural flow options tåteflaske, 1x150 ml wide-neck natural flow options tåteflaske, 1xflaskebørste,1xflexees bittering, 1xsommerfuglsmokk, 2xrengjøringskoster, små.

479,-

Tilgjenglighet: Utsolgt

  • Gratis frakt over 799,-
  • Kjøp nå - betal senere

Detaljer

Tåteflaskene kan brukes med eller uten det unike ventilsystemet. For barn under 5 mnd. anbefaler vi at ventilsystemet brukes. Med ventilsystemet er tåteflasken fullventilert, noe som reduserer riskoen for kolikk, luftsmerter, gulping og raping. Etter hvert som barnet blir eldre og ikke lenger er like utsatt for kolikk og andre luftproblemer kan ventilsystemet tas ut og dlasken brukes som en hvilken som helst annen tåteflaske. Uten ventilsystemet vil det allikevel være en form for luftgjennomstrømmning, da gjennom smokken.

Sommerfuglsmokken er utviklet av barnelegen Dr. John Davis og er unikt designet med luftekanal som går over hele smokken. Designet er utviklet for å minimere presset på innsiden av barnets munn, et slikt press kan skap tannproblemer som f.eks kryssbitt. Trykket på ganen reduseres ved at luftekanalen ble opprettet, dette reduserer sugekraften.

Flexees er en superholdbar bitering som er utviklet for biting og tygging, og har en rekke tekstur-kombinasjoner som stimulerer tannkjøttet og munnen. Lett for små hender og holde og utformet for å få tilgant il alle områder i munnen. Flaskebørsten for rengjøring av alle typer flasker samt to små rengjøringskoster for rengjøring av ventilsystemet.

 

Følgende er inkl.:

- 2x 270 ml wide-neck natural flow options tåteflaske.

- 1x 150 ml wide-neck natural flow options tåteflaske.

- 1x flaskebørste.

- 1x flexees bittering.

- 1x sommerfuglsmokk

- 2x små rengjøringskoster.

Tilleggsinformasjon

Tilgjengelig på nett Ja

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Produktomtale for: Gavesett, Option, Dr.Brown, Blå

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Stjernerangering