Meny
Meny

Hengekøye Byssanlull, Beige/hvit

Spedbarnskøyen Byssanlull er utviklet for å gi både barnet og foreldrene bedre søvn. Kombinasjonen av jevne og rolige bevegelser i lengderetningen, samt køyens omsluttende egenskap, gjør at Byssanlull er effektiv måte å få barnet til å sovne på.

Vanlig pris 1 299,-

Special Price 399,-

Tilgjenglighet: Utsolgt

  • Gratis frakt over 499,-
  • Kjøp nå - betal senere

LM , 25.01.2017
starstarstarstarstar

Er så utrolig glad for at vi kjøpte denne. Fantastisk til vår baby som krever byssing for å sovne. Vi fikk endelig pause fra bæreselen.

Les alle 2 omtalene her
Read all 1 reviews here

Detaljer

Spedbarnskøyen Byssanlull er utviklet for å gi både barnet og foreldrene bedre søvn. Kombinasjonen av jevne og  rolige bevegelser i lengderetningen, samt køyens omsluttende egenskap, gjør at Byssanlull er effektiv måte å få barnet til å sovne på.

Spedbarnskøyen kan brukes fra barnet er nyfødt til det begynner å reise seg, vanligvis i 9-10 måneders alderen. I denne tiden erstatter den både vugge og seng. Køyen kan brukes også etter dette, men da må man være ekstra påpasselig med tilsynet.

Byssanlull spedbarnskøye festes i takkroker. Mange foretrekker å montere den i nærheten av foreldrenes seng. På den måten kan man enkelt sette køyen i bevegelse uten selv å gå ut av sengen.

Produktet er håndlaget i naturmaterialer og kan vaskes. Byssanlull spedbarnskøye leveres komplett med innlegg (m/ trekk), takkroker og justerbart tau. 

Utvendige mål på køyen:
- Lengde: 84 cm 
- Bredde: 51 cm

Byssanlull er testet og godkjent i henhold til norsk standard.

Tilleggsinformasjon

Tilgjengelig på nett Ja

Er funn!

Er så utrolig glad for at vi kjøpte denne. Fantastisk til vår baby som krever byssing for å sovne. Vi fikk endelig pause fra bæreselen.
  • Stjernerangering
    starstarstarstarstar
Posted 25.01.2017 by LM

Ny favoritt!

Kjempegodt kjøp til en utrolig bra pris.
  • Stjernerangering
    starstarstarstarstar_border
Posted 05.06.2016 by Anja F.

Skriv din egen omtale

Produktomtale for: Hengekøye Byssanlull, Beige/hvit

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Stjernerangering