Laster ...
SKU
1230265702-7170

Jakke, Mini A Ture, Baby Vito, Gray Mist

Mini A Ture sin ikoniske anorakk for de minste er en tidløs klassiker som skiller seg ut blant barneklærne. Denne unisex-jakken er spesielt designet for å imøtekomme de yngste medlemmene av familien, og den kombinerer funksjonalitet, stil og komfort på enestående vis.

Fra kr 1 079,00
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

En av de mest karakteristiske trekkene ved denne anorakken er den gjenkjennelige oversize-lommen på forsiden. Denne lommen er ikke bare et visuelt statement, men den er også praktisk for små eventyrere som ønsker å ta med seg små skatter eller favorittleker på sine oppdagelser. Det er noe spesielt med å se de minste stolte vise frem sin lille samling i denne unike lommen.

En annen smart funksjon er den lange glidelåsen på baksiden av anorakken. Denne glidelåsen gjør det enkelt å ta av og på jakken, noe som er spesielt praktisk for travle foreldre som ønsker å kle på og av barna sine raskt og enkelt. Det er ingen tvil om at Mini A Ture har tenkt på hver minste detalj for å gjøre livet lettere for både barn og voksne.

For å sikre en behagelig opplevelse mot huden, har jakken en myk ribb ved ansiktsåpningen og håndleddene. Denne ribben gir en behagelig passform samtidig som den beskytter mot kulde og vind. 

Denne jakken vil ikke bare holde de minste varme og tørre, men den vil også la dem utforske verden med stil og selvtillit. Enten det er på lekeplassen, i barnehagen eller på eventyr i naturen, er denne anorakken et pålitelig og sjarmerende valg for de minste oppdagelsesreisende.Produktspesifikasjoner:

- Innermateriale: 35% Bomull 65% Polyester

- Innermateriale - ermer: 100% Resirkulert Polyester

- Yttermateriale: 100% Resirkulert Nylon

- Pusteevne 8.000

- 10.000 WP

- Teipede sømmer

- Reflex: 70 lux, synlig fra 300 meter

- Husk å følge vaske- og pleieinstruksjonene

- Slitestyrke: Ekstremt høy, Over 50 000 gnisninger. 

- Bionic Finish ECO - flourine free (PFC)

- Vask ved eller under 40 °C. Vask med innsiden ut

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede