Meny
Meny

Morild Norway, Reflekslue, Fonn, Brun

Varekode: 11931066206

Spekket med spennende fargekombinasjoner som selv Willy Wonka ville misunnet og kraftige refleks i stjernene og duskene som sørger for at dere finner hverandre når sola har gått ned. Alle modellene har navnelapp slik at det blir enklere i barnehagen og på skolen. 

299,-

Tilgjenglighet: Utsolgt

  • Gratis frakt over 799,-
  • Kjøp nå - betal senere

Detaljer

En av de mest bemerkelsesverdige opplevelser livet kan by på er den dagen du skal ta ditt første barn med hjem fra sykehuset. Våre barn var så små oppi den store bilstolen og lufta som traff oss når dørene gled opp fra sykehuset var ekstra kald. Den beste babylua må være varm, myk og behagelig. Det må være en lett snor for å feste under den lille haka og rikelig med refleksdetaljer slik at barna lyser opp som de stjernene de er.

Produktinfo: Barneserie i lue, balaclava og babylue. Windstopper rundt ørepartiene i alle modellene for å holde barna gode og varme. Vår barneserie er spekket med spennende fargekombinasjoner som selv Willy Wonka ville misunnet og kraftige refleks i stjernene og duskene som sørger for at dere finner hverandre når sola har gått ned. Alle modellene har navnelapp slik at det blir enklere i barnehagen og på skolen.

Størrelse: Onesize - BABY (40-48 cm/ opptil 2,5 år)
Materialinnhold: 55% Polyester 20% Nylon 19% Bomull 6% Ull 5% Morild-refleks = 100% Morild Norway
For: Windstopper-fleece på ørene

Tilleggsinformasjon

Tilgjengelig på nett Ja

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Produktomtale for: Morild Norway, Reflekslue, Fonn, Brun

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Stjernerangering