Meny
Meny

LullaLove smekke m/bitering i naturgummi, hvit

Varekode: 5903240348701

LullaLove smekke med bitering i hevea naturgummi er et praktisk og naturlig 2-i-1 produkt. Med smekken rundt halsen er biteringen alltid til stede når de første tennene klør og smekken holder klærne tørre. Et miljøvennlig og sikkert produkt som er et opplagt produkt for den bevisste familien.

299,-

Tilgjenglighet: 1-4 på lager

  • Gratis frakt over 799,-
  • Kjøp nå - betal senere

Detaljer

LullaLove smekke med bitering i hevea naturgummi er et praktisk og naturlig 2-i-1 produkt. Med smekken rundt halsen er biteringen alltid til stede når de første tennene klør og smekken holder klærne tørre. Tenner på vei kan være vanskelig for den lille, det klør og gjør vondt i tannkjøttet, en bitering vil gi lindring. Med denne smekken har den lille alltid en i nærheten, biteringen kan også fjernes fra smekken og utforskes. Biteringen er både lett og myk, og formen gjør den gripevennlig og behagelig å tygge på. Biteringen er tilverket i en hel del, det fins ingen hull som kan samle fukt eller skitt. Fargen som er brukt er vanlig matfagre, uten farlige stoffer og biteringen er fri for BPA- ftalater og PVC. Den myke og fin fome smekken festes med trykknapp og er laget i 100% Øko-tex sertifisert bambusviskose. Til forskjell fra bomull absorberer bambus mer fuktighet og tørker raskt. Det er naturlig antibakterielt og motvirker tilstedeværelsen av sopp, bambus forhindrer også dårlig lukt og dets egenskaper holder seg i vask etter vask. LullaLove smekke med bitering i lønnetre er et miljøvennlig produkt, biologisk nedbrytbart og et opplagt valg for den beviste familien. 

 

Produktegenskaper: 

- 2-i-1 smekke og bitering.

- Bare naturlige materialer og økologisk trygg.

- Gripevennlig og myk bitering.

- Lett å holde ren og vaske.

 

Produktspesifikasjoner:

- Dimensjoner bitering: 7,5x6,5 cm.

- Dimensjoner smekke: 30x21 cm.

- Vask: Tørk biteringen med fuktig klut, smekken kan vaskes ved 60°c.

- Materialer bitering: 100%naturlig gummi fra Hevea, farget med matfarge.

- Materialer smekke: 100% bambusviskose, Øko-tex sertifisert 

 

Viktig! 

- Ikke fest snor, rem eller bånd til biteringen om de ikke er spesielt utformet for bruk sammen med bitering, dette på grunn av kvelningsrisiko.

- Ikke la barnet være alene med produktet.

- For å forhindre kvelning, kontroller biteringen før bruk, spesielt etter at barnet har fått tenner. Må ikke brukes ved skade.

Tilleggsinformasjon

Tilgjengelig på nett Ja

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Produktomtale for: LullaLove smekke m/bitering i naturgummi, hvit

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Stjernerangering