Laster ...
SKU
T015201

Madrass, Träumeland, Breeze, 60x120x11cm

Breeze madrassen har elastisk kaldskum for god liggekomfort, vertikale ventilasjonskanaler for god luftsirkulasjon og langsgående forsterkede kanter for stabilitet.Det unike multifunksjonelle trekket er vattert med myk fleece som skaper en myk liggeflate for babyen din. I tillegg til den integrerte fuktbeskyttelsesfunksjonen inneholder madrasstrekket naturfiber TENCEL™ som forhindrer svette.

Tilbudspris kr 1 919,20 Kjøpt løst: kr 2 399,00
På lager
 • Tilgjengelig umiddelbart
 • Rask levering
 • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

I motsetning til mykt skum brukes råvarer av høyere kvalitet i kaldskum. Kaldskum har bedre punkt-for-punkt elastisitetsegenskaper, er mer pustende og har lengre levetid. Integreringen av luftkanaler og konturkutt forbedrer viktige faktorer som ventilasjon og elastisitet.

Polyester er en spesielt motstandsdyktig og elastisk fiber - derfor er den spesielt egnet for madrasstrekk og forsterker dem.

På grunn av de utallige individuelle polyestertrådene er 3D luftputetrekk uforlignelig luftgjennomtrengelige og svært punktelastiske. Dette lar babyen din puste friere og svette mindre.

En ny æra innen fiberteknologi har begynt med TENCEL™. TENCEL™ er en cellulosefiber og er hentet fra tre i en miljøvennlig prosess. Den kombinerer fordelene til mange fibre: fin som silke, sterk som polyester, lettstelt som akryl, kjølig og behagelig som lin, varm som ull og absorberer betydelig mer vanndamp enn bomull.

Alle Traumeland-madrassene som er merket er kontrollert for sikkerhetskravene i den europeiske DIN-standarden EN16890:2017 og har bestått dem.
I henhold til gjeldende madrassstandard har madrassene en sikkerhetsglidelås uten glidelås slik at barnet ikke kan åpne madrasstrekket. For å åpne låsen må et midlertidig verktøy (f.eks. en binders,...) brukes.

 

Produktegenskaper:

- Allergivennlig

- Luftpute

- Sikkerhetskant

- 3D komfortputer

- Baby- og småbarnsside

- Avtagbart trekk

- Integrert fuktbeskyttelse

- DIN EN 16890 testet

 

Produktspesifikasjoner:

- Alder 0-4 år

- Volum vekt: 40 kg/m³

- Trekk  38 % TENCEL™ og 62 % polyester.

 

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede