Laster ...
SKU
T014771

Madrass, Träumeland, Butterfly, 60x120x11cm

Butterfly babymadrass med 3D komfortputer i søt sommerfuglform for å støtte ryggraden. Optimal ventilasjon mellom komfortputene og gjennom vertikale luftkanaler. Kan vaskes opp til 60 °C og brukes fra alder 0-4 år.

kr 1 799,00
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

Det unike multifunksjonelle dekselet for søvnsikkerhet består av 38 % TENCEL™ og 62 % polyester. Vattert med myk fleece som skaper en myk liggeflate for babyen din. I tillegg til den integrerte fuktbeskyttelsesfunksjonen inneholder madrasstrekket naturfiber TENCEL™ som forhindrer svette.

I motsetning til mykt skum brukes råvarer av høyere kvalitet i kaldskum. Kaldskum har bedre punkt-for-punkt elastisitetsegenskaper, er mer pustende og har lengre levetid. Integreringen av luftkanaler og konturkutt forbedrer viktige faktorer som ventilasjon og elastisitet.

Bomull er et av de mest kjente og mest brukte naturmaterialene. Bomull er pustende og svært slitesterk. Derfor er den spesielt egnet for bruk som overmadrass. Polyester er en spesielt slitesterk og elastisk fiber – derfor er den spesielt egnet for madrasstrekk, og forsterker dem.

100 % polyester - Vaskbar fleece er en vaskbar hulfiber som er ideell for babyer med allergi. Den har høy spenst og legger til demping til Träumeland madrasstrekk.

En ny æra innen fiberteknologi har begynt med TENCEL™. TENCEL™ er en cellulosefiber og er hentet fra tre i en miljøvennlig prosess. Den kombinerer fordelene til mange fibre: fin som silke, sterk som polyester, lettstelt som akryl, kjølig og behagelig som lin, varm som ull og absorberer betydelig mer vanndamp enn bomull.

Alle Traumeland-madrassene som er merket er kontrollert for sikkerhetskravene i den europeiske DIN-standarden EN16890:2017 og har bestått dem.
I henhold til gjeldende madrassstandard har madrassene en sikkerhetsglidelås uten glidelås slik at barnet ikke kan åpne madrasstrekket. For å åpne låsen må et midlertidig verktøy (f.eks. en binders,...) brukes.

 

Produktegenskaper:

- Allergivennlig

 - Sikkerhetskant

- 3D komfortputer

- Baby- og småbarnsside

- Integrert fuktbeskyttelse

- DIN EN 16890 testet

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede