Laster ...
SKU
T014601

Madrass, Träumeland, Milky Way, 60x120x10 cm

Milky Way madrassen består av 54 % polyester og 46 % bomull. Vattert med vaskbar fleece for å en behagelig liggeflate for babyen din. Dette madrasstrekket har en integrert fuktbeskyttelsesfunksjon, er luftgjennomtrengelig og vaskbart opp til 60 °C.

kr 1 490,00
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

Madrassen har elastisk kaldskum for god liggekomfort, vertikale ventilasjonskanaler for god luftsirkulasjon og langsgående forsterkede kanter for stabilitet.

I motsetning til mykt skum brukes råvarer av høyere kvalitet i kaldskum. Kaldskum har bedre punkt-for-punkt elastisitetsegenskaper, er mer pustende og har lengre levetid. Integreringen av luftkanaler og konturkutt forbedrer viktige faktorer som ventilasjon og elastisitet.

Bomull er et av de mest kjente og mest brukte naturmaterialene. Bomull er pustende og svært slitesterk. Derfor er den spesielt egnet for bruk som overmadrass. Polyester er en spesielt slitesterk og elastisk fiber – derfor er den spesielt egnet for madrasstrekk, og forsterker dem.

100 % polyester - Vaskbar fleece er en vaskbar hulfiber som er ideell for babyer med allergi. Den har høy spenst og legger til demping til Träumeland madrasstrekk.

Alle Traumeland-madrassene som er merket er kontrollert for sikkerhetskravene i den europeiske DIN-standarden EN16890:2017 og har bestått dem.
I henhold til gjeldende madrassstandard har madrassene en sikkerhetsglidelås uten glidelås slik at barnet ikke kan åpne madrasstrekket. For å åpne låsen må et midlertidig verktøy (f.eks. en binders,...) brukes.

 

Madrasstrekk:

Det søvntørre funksjonstrekket består av 54 % polyester og 46 % bomull. Vattert med vaskbar fleece for å produsere en kosete liggeflate for babyen din. Dette madrasstrekket har integrert fuktbeskyttelsesfunksjon, er luftgjennomtrengelig, vaskbart opp til 60 °C og egnet for skånsom tørking i maskinen.

Madrasskjerne:

- punkt for punkt elastisk kaldskum for god liggekomfort
- vertikale ventilasjonskanaler for god luftsirkulasjon
- langsgående forsterkede kanter for stabilitet under babyens første forsøk på å stå

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede