Meny
Meny

Medela manuell brystpumpe, Harmony

Varekode: 005.2076

Medela Harmony brystpumpen er utviklet for mødre som hovedsakelig ammer, og er fantastisk når du skal ut og reise eller som en reserve til din elektriske pumpe.

479,-

Tilgjenglighet: Utsolgt

  • Gratis frakt over 499,-
  • Kjøp nå - betal senere

Detaljer

For mødre som planlegger å amme hele tiden kan små brystpumper virke unødvendige, men det er alltid bra å ha noe lett og kompakt for hånden.

De fleste mødre vil komme i situasjoner der de trenger å pumpe ut melk for egen komfort. Harmony anbefales spesielt for mødre på reise, enten til bruk som reserve for en dobbel elektrisk pumpe eller alene hvis du ikke pumper ofte.

Medela Harmony er en manuell pumpe og krever verken strøm eller batterier for å brukes og er nesten lydløs. Du vil bli behagelig overrasker over hvor jevnt pumpen går når du begynner å pumpe. Dette er en svørt lett pumpe som ikke tar mye plass i for eksempel en håndveske.

Den ergonomiske utførelsen er intuitiv og gjør pumpen svært brukervennlig. Den er svært enkel å ta fra hverandre og rengjøre. Håndtaket på pumpen er konstruert for å vris, slik at du alltid får den beste vinkelen for å pumpe ut melken uten å måtte flytte armene til en ubehagelig posisjon. Spaken har et mykt gummibelegg som gjør det litt mer behagelig for hendene og bidrar til at pumpen er stillegående.

Harmony er en av de få manuelle pumpene i verden med 2-Phase Expression-teknologi. Brystpumpen etterligner barnets naturlige suging ved morens bryst.

Dette vil si at det er lettere å etterligne utdrivning, dvs. når melken begynner å strømme, begynner du å pumpe med den kortere enden av pumpehåndtaket. Det skaper raskere sugerytme som ligner rytmen til et sultent barn. Straks melken begynner å renne, skifter du til den lengre enden av håndtaket, noe som skaper en saktere sugerytme som driver ut mesteparten av melken.

 

Produktegenskaper:

- En av få manuelle pumper i verden som bruker 2-Phase Expression-teknologi.

- Liten, lett og enkel å transportere.

- Montering er intuitiv og pumpen har et ergonomisk vrihåndtak.

Tilleggsinformasjon

Tilgjengelig på nett Ja

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Produktomtale for: Medela manuell brystpumpe, Harmony

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Stjernerangering