• Hjem
  • Mini Kopp, Twistshake, Pastell Rosa - 230ml, 4+m
Laster ...
SKU
78267

Mini Kopp, Twistshake, Pastell Rosa - 230ml, 4+m

Har barnet ditt akkurat begynt å drikke av kopp selv? Da er Twistshakes tutekopp med håndtak det perfekte valget for deg og for barnets aktive livsstil. Den sølesikre silikonforseglingen hindrer unødvendig søl og flekker når barnet ditt snur koppen på hodet! Twistshakes sølefrie kopp er tilpasset barnets aktive livsstil. Myk tut og håndtak som er lett å gripe. Lett å sette sammen og tåler oppvaskamaskin.

kr 99,00
Utsolgt
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

Twistshakes sølefrie kopp tilpasset barnets aktive livsstil. Myk tut og håndtak som er lett å gripe. Lett å sette sammen og tåler oppvaskamaskin.

Har barnet ditt akkurat begynt å drikke av kopp selv? Da er Twistshakes tutekopp med håndtak det perfekte valget for deg og for barnets aktive livsstil. Den sølesikre silikonforseglingen hindrer unødvendig søl og flekker når barnet ditt snur koppen på hodet! En nødvendighet for foreldre som vil gjøre hverdagslivet enklere i småbarnstiden. Det er enkelt å fjerne silikonforseglingen hvis du vil ha fri flyt. Drikkekoppen har et ergonomisk design med myke treningshåndtak som gir barnet et komfortabelt grep og hjelper det å lære å drikke selv.

 Vri toppen enkelt for å ta den av og på, og tuten har et mykt, skånsomt silikondeksel som ligger godt mot barnets tannkjøtt. Det følger med et smart deksel som du kan feste på tuten for å beskytte den mot bakterier og smuss når barnet tar med seg koppen ut. Den er selvfølgelig helt uten BPA, BPS og BPF, så du kan føle deg helt trygg når barnet bruker Twistshakes babykopp. Materialet består av premium PP- og TPE-plast som er sterkt og holdbart. Som alle Twistshakes tutekopper har denne også ekstra vid hals som gjør det enkelt for deg å fylle på og rengjøre den.

Den kan vaskes i oppvaskmaskin på øverste hylle og passer for barn fra 4 måneder. Denne tutekoppen er ikke bare perfekt når barnet skal lære seg å drikke av kopp selv, den har også en hyggelig overraskelse til deg! Vår helt egen oppfinnelse: FruitSplash. Twistshake er den første i verden med denne geniale innovasjonen som gir foreldre en enkel måte å lage en sunn og fargerik måltidsdrikke full av vitaminer til barnet ditt på.

Hver kopp kommer med en fruktmikser – et piggete lokk som knuser frukten sammen med vann når du rister koppen. FruitSplash er også en morsom aktivitet du kan involvere barnet ditt i når dere trenger en hyggelig pause i hverdagen. Du kan la barnet ditt være med på å velge frukt eller bær for å finne hans eller hennes helt egen FruitSplash-favorittdrikk!

Produktegenskaper:

- Tutekopp uten søl – barnekopp med avtakbar silikonforsegling som hindrer søl og unødvendig gris.
 
- BPA-fri – et trygt og sikkert produkt for deg og barnet ditt.
 
- Ergonomisk design – mykt treningshåndtak for behagelig grep som gjør det enklere for barnet ditt å holde koppen selv.
 
- FruitSplash – unik fruktblander som knuser frukten i tutekoppen slik at du kan lage deilige, sunne drikker.
 
- Beskyttende lokk – beskytter innholdet mot bakterier, skitt og støv. Perfekt å bruke når dere skal ut på tur.
 
- Skånsom tut – et mykt silikondeksel over tuten gjør den mer komfortabel for tannkjøttet til barnet.
 
- Ekstra vid flaskehals – enkel å fylle og rengjøre.
 
- Hardplast – laget av høykvalitets PP- og TPE-plast for best mulig holdbarhet.
 
- Passer for barn fra 4 måneder og oppover.

Omtaler

Bli den første til å omtale dette produktet

Du omtaler: Mini Kopp, Twistshake, Pastell Rosa - 230ml, 4+m

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede